E suficient să faceţi o preumblare într-o pădure de brad, înarmaţi cu un coş. Din câteva cetini, un pumn de conuri şi un chiup de răşină,...
Energizanţi şi adevărate bombe antioxidante, strugurii, în orice formă ar fi ei consumaţi, inclusiv sub formă de vin, ne menţin tineri şi ne protejează sistemul circulator....
Consumate după fiecare masă, aceste fructe împiedică îngroşarea arterelor şi previn bolile de inimă. Opt nuci pe zi vă ţin arterele flexibile, inima sănătoasă şi previn...
Caisele au un gust dulce [i un miros foarte aromat, dar, pe l@ng\ aceasta, ele sunt s\n\toase [i bogate `n vitamine, ajut@ndu-ne s\ ne p\str\m `n...
Merele conţin zaharuri, acizi organici, celuloze, pestine, taninuri, o bogată gamă de săruri (Ca, Na, Fe, K, Si, Al, Mg, Mn, S, Co). În coajă, acidul...
Coacăzul negru este o tufă, un arbust, care creşte spontan la margini de pădure, acolo unde are suficientă lumină. El este cultivat şi în grădini, având...
Merişoarele (afinele roşii) conţin în proporţie de 80% apă, iar restul sunt zaharuri, acizi (citric, lactic), proteine, vitamina A, B1, B2, B3, C, E, dar şi...
Afinele roşii, numite şi merişoare, sunt fructe cu două însuşiri benefice majore pentru sănătatea omului, anume: 1. previn infecţiile în organism. 2. protejează organismul de bolile...
Mai puţin mediatizate decât tincturile şi uleiurile din plante, vinurile medicinale sunt elixiruri decantate din laboratorul naturii, cu efecte benefice asupra sănătăţii şi a stării noastre...
Acest episod este ultimul în care mai vreau să menţionez anumite lucruri referitoare la problema durerii de coloană vertebrală. Am lucrat în acest domeniu de prevenire,...
Copyright © 2004 - 2025 Ziarul Unirea