Rămâi conectat

Contact

Despre ziarul ”Unirea”

Ziarul Unirea a fost şi a ramas un ziar de luptă pentru unitatea şi prosperitatea românilor, militând pentru Marea Unire din 1918, unitatea şi prosperitatea neamului. Este un ziar independent, echidistant politic, în slujba cetăţeanului, în care apar cele mai importante stiri din Alba, fiind ziarul cu cel mai mare tiraj din Transilvania.

Adresa redacției și editor:

Ziarul ”Unirea” este editat de SC Unirea Pres SRL, cu sediul în Alba Iulia, strada Decebal nr. 27, județul Alba, cod poștal 510093, societate comercială română înregistrată la Registrul Comerțului Alba sub nr. J 01/336/1991, cod fiscal (CUI) RO 1756666.

Telefoane redacție: 0258/811419; telefon/fax 0258/811420

email redacție: [email protected]

Publicitate online și în ediția tipărită

Telefon/fax 0258/812464, Telefon mobil: 0729/399891

email: [email protected]

Persoane de contact: Andreea Iulia Ștefan, Dorin Roșu, Otilia Hațegan

Echipa redacțională

Ediția tipărită:

• director: Zelu Popa

• redactor șef: Anca Dinică

• secretariat de redacție: Dumitru Henegar, Maria Cristina Casian

• investigații: Dorin Țimonea

• educație-cultură: Robert Ghergu

• sport: Dan Henegar

• corespondenți: Ioan Mihălțan (zona Blaj), Constantin Predescu (Cugir), Ovidiu Culda (zona Apuseni), Dorel Lazăr (Aiud).

• tehnoredactare: Gabi Coșobea, Claudiu Avrămuț.

email: [email protected] Telefon 0258/811419

Ediția online:

• Mădălina Opriș

• Alexandru Bontea

• Iulian Ursaleș

email: [email protected]  sau [email protected]

Ediția online ziarulunirea.ro și cotidianul Unirea (tipărit) au un conținut diferit și echipe de jurnaliști diferite, astfel încât să acopere toate domeniile de interes pentru cititori iar informația să ajungă atât în orașe dar și în toate colțurile județului.

9 Comentarii

Un comentariu

 1. Avatar

  Mircea Eugen Şerban

  21 martie 2018 la 19:40

  O sã dezvoltați vreodatã o aplicație “Ziarul Unirea” pentru platforma iOS?
  Mulțumesc.

 2. Avatar

  Vali

  14 iulie 2022 la 6:57

  nu functioneaza butonul de incarcare „mai multe articole”

 3. Avatar

  Stefan

  23 iulie 2022 la 2:51

  Vreau sa il intreb pe: Mihaltan ion, ex.ASTRA BLAJ; CINE A FOST DOAMNA CARE A FACUT ACEA EXPOZITIE ABSTRACTA DE FLORI IN CULORI ACRILICE??.
  DACA A UITAT , II aduc aminte ca este sotia mea si se numeste: Rednic Elena.
  Apoi, eu ma numesc Rednic Stefan si sint sotul acestei femei.
  2. SINT CONSILIER CULTURAL AL: ASTRA BLAJ, IAR DIN ACEST MOMENT IMI DAU DIMISIA DIN ACEASTA OSOCIATIUNE.

 4. Avatar

  Dan Dora

  14 august 2022 la 11:37

  Doresc să iau legătura cu un ziarist pentru un articol referitor la zona Munților Apuseni,mai exact Posaga,dacă este cineva interesat.Mulțumesc!Tel de contact 0765818515

 5. Avatar

  gerula

  20 noiembrie 2022 la 15:20

  Sa permiteti cititorilor sa poata comenta si sa poata da un raspuns la interventiile politicienilor din judet,in acest ziar,este un drept constitutional.

 6. Avatar

  Soare Adela

  26 iulie 2023 la 17:32

  buna ziua,
  am dori un interviu cu candidata din partea AUR la europarlamentare, dna Paucean Fernandez Luminita sa o cunoastem si noi mai bine, in prezentare se spune ca este manager si pune lucrurile in miscare, eventual si cateva intrebari referitoare la UE.

 7. Avatar

  miky_dudeck

  11 septembrie 2023 la 14:45

  De unde ați scos informația asta TOTAL eronată?

  „Angajări în Armata Română 2023: MApN anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști
  Ministerul Apărării Naționale anunță că sunt disponibile peste 4.000 de posturi de soldați și gradați profesioniști în Armata Română.

  Înscrierile se pot face până pe 29 septembrie, iar termenul final de întocmire a dosarelor de candidat este 2 octombrie.”

  Ati dat copy/paste de la o știre mai veche si nu v-ați sinchisit să modificați toate datele.

 8. Avatar

  Mircea

  4 noiembrie 2023 la 21:02

  Nu stiu daca citeste cineva de la cel mai vechi ziar din jud Alba dar in speranta ca va citi am sa descriu in cateva cuvinte un lucru ce l-am constatat azi 04.11.2023 la cel mai interesant si zic eu mai important obiectiv turistic judetean,national european si mondial – PESTERA GHETARUL DE LA SCARISOARA.O asemenea mizerie,gunoaie si dezordine nu mi-a fost sa dea sa vad in viata mea,am mai fost acum 12 ani,adevarat ca erau scarile vechi de lemn dar jos era ordine,era ghid,era curatenie,acum fara ghid desi platesti 15 lei,scarile impecabile de metal dar cele vachi putrzesc pe gheata jos plus stinghii de lemn aruncate peste tot si nu din ghetar de la constructorii care au lucrat la scari si multe alte lucruri rusinoase.Vrem sa promovam turismul dar asa ne face de rusine.MARE MARE RUSINE avem o tara frumoasa dar ne batem joc de ea de la CONSILU JUDETEAN IN JOS TOTI PANA LA AUTORITATILE LOCALE.Daca vreti toti jurnalisti cu merit la UNUREA faceti va rog o vizita iar apoi o campanie de presa

 9. Avatar

  Vitan Sandu

  25 martie 2024 la 14:32

  Am si eu o intrebare pentru ziarul Unirea, si poate fi transmisa ISJ Alba: unde gasesc o informatie despre olimpiadele scolare la nivel judetean?! Pe siteul ISJ sunt stiri din urma cu un an, doi despre olimpiade, nimic in afara calendarului din anul 2024. Ziarul Unirea nimic, nimic! Pe siteurile ISJ din Arad, Olt, Hunedoara, si inca vreo 10 judete sunt stiri detaliate despre olimipiadele scolare, rezultate, etc. Chiar nu intereseaza pe nimeni ce fac elevii din Alba la aceste concursuri? Cineva ar trebui sa se rusineze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea