Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

VIDEO: Emoții puternice pentru cuplul din Alba Iulia, pe Insula Iubirii. Ispita supremă, Deea, a pus ochii pe Robi încă din prima emisiune. Ce a simțit Medana

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

medana_si_robi_2Cel de-al doilea sezon al reality show-ului ”Temptation Island – Insula iubirii”, a debutat miercuri seara la Antena 1, iar cuplul din Alba Iulia a fost încercat de emoții puternice încă din prima emisiune. Deea, ispita supremă, a pus ochii pe Robert și a ales să meargă la prima întâlnire privată cu el. Din acel moment, au început și grijile pentru Medana, care a realizat că există posibilitatea să-și piardă iubitul.

Medana Vințan și Robert Kirschner, alături de alte patru cupluri din țară, au pornit miercuri seara în aventura vieții lor, pentru a vedea dacă dragostea dintre ei este una adevărată sau doar o simplă iluzie. După ce au fost făcute prezentările, iar concurenții au aflat cine sunt ispitele din acest sezon care și-au propus să le testeze sentimentele, celor 5 cupluri nu le-au rămas decât câteva minute să-și ia la revedere și să-și reînnoiască jurămintele făcute încă de acasă.

insula iubirii10Dacă ceilalți concurenți au avut la dispoziție câte cinci minute, Medana și Robert au trebuit să se despartă în zece secunde, pentru că ispita supremă, Deea, ”l-a furat” pe Robert pentru prima întâlnire în privat. Reacția Medanei în momentul în care a trebuit să-și ia la revedere de la Robi a fost una plină emoții, asociată cu panică:

”Atunci cred că am realizat că există șansa de a-l pierde pe Robi. Am simțit că mi se înmoaie picioarele. A fost un moment în care panica sau teama a fost mai mare decât mine(…) a fost prima dată când am regretat că m-am înscris în acest concurs”, a declarat Medana, încercată de fel și fel de gânduri.

Citește și: VIDEO: Un cuplu din Alba Iulia își testează relația pe ”Insula Iubirii”, în Thailanda. Vor reuși ispitele să-i despartă?

Întâlnirea cu Deea a fost una liniștită și timidă pentru Robert, însă rămâne de văzut în următoarele ediții dacă ispita va putea să îl facă să își uite iubita.

 Medana și Robi trăiesc o lungă poveste de dragoste, sunt împreună de 10 ani, susțin că au foarte multe planuri împreună, iar de curând au reușit să-și îndeplinească visul de a avea o casă. De trei ani locuiesc sub același acoperiș, susțin că sunt foarte uniți și-și doresc să întemeieze o familie.

Aventura lor în această competiție a iubirii înseamnă practic un test care să le arate dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

Emisiunea „Insula Iubirii”, filmată pe însoritele plaje din Thailanda, va fi difuzată în fiecare miercuri pe Antena 1, de la ora 20.30.

[nggallery id=2090]

Despre formatul „Temptation Island – Insula iubirii”

Participanții la emisiune sunt  cupluri care au relații de lungă durată însă nu au decis încă să facă marele pas. Fetele sunt separate de băieți, pe două insule, iar „ispitele” vor încerca să seducă fiecare concurent în parte și vor face tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 3 – 9 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Kingdom of the Planet of the Apes / Planeta maimuțelor: Noul regat Avanpremiera Regia: Wes Ball Cu: Freya Allan, Kevin Durand, Dichen Lachman, William H. Macy, Owen Teague Gen Film: Actiune, SF […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea