Rămâi conectat

Monden-Clubbing

VIDEO: Un cuplu din Alba Iulia își testează relația pe ”Insula Iubirii”, în Thailanda. Vor reuși ispitele să-i despartă?

Alexandra Mates

Publicat

în

Un cuplu din Alba Iulia a medana si robert insula iubiriiacceptat provocarea de a-și suspune relația unui test suprem al încrederii și fidelității, în cadrul emisiunii de televiziune „Temptation Island – Insula Iubirii”, difuzată pe Antena 1. Este vorba despre Medana Vințan și Robert Kirschner, care au fost selectați să participe la cel de-al doilea sezon al reality show-ului, filmat în Thailanda. 

Câteva imagini din emisiunea din acest an au fost difuzate în cadrul emisiunii ”Acces direct”, iar printre concurenți au fost observați și cei doi tineri din Alba Iulia.

Aventura lor în această competiție a iubirii înseamnă practic un test care să le arate dacă sunt făcuți unul pentru celălalt.

Așa după cum presupune formatul emisiunii, participanții la acest show sunt cupluri care au relații de lungă durată, dar care nu s-au hotărât încă să se căsătorească, iar Medana și Robert se pare că s-au încadrat perfect în ”tiparul” reality show-ului. Cei doi formează un cuplu de mai bine de zece ani.

Dacă în viața de zi cu zi petrec mult medana si roberttimp împreună, în timpul filmărilor cei doi sunt nevoiți să stea separați câteva zile la rând, pe două insule. Aceștia vor fi supuși unui test al fidelității, în care ispitele vor încerca să-i seducă pe fiecare în parte și să facă tot ce le stă în putință pentru a le testa sentimentele. Ei vor fi supravegheaţi 24 de ore din 24, în sistem reality, iar la finalul show-ului vor putea spune dacă drumul lor în viaţă este acelaşi sau sunt nevoiţi să meargă pe căi separate.

Deși pare un cuplu solid, rămâne de văzut dacă Medana și Robert se vor putea feri de armele seducției ale ispitelor.

Ediţia a doua a emisiunii „Insula Iubirii”, filmată pe însoritele plaje din Thailanda, este prezentată de Radu Vâlcan. Show-ul începe în această primăvară şi o să fie difuzat de Antena 1.


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Monden-Clubbing

JOI: Spectacolul „Scufița roșie”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teatrul de Păpuși „Prichindel” sărbătorește Ziua Națională a României printr-un spectacol care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, în data de 30 noiembrie.

Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii

 

Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la spectacol, în cadrul evenimentelor dedicate Zilei Naționale a Românilor. Haideți să sărbătorim împreună, prin teatru, acest eveniment al nostru, al tuturor!

Așadar, vă așteptăm cu mult drag joi, 30 noiembrie 2023, de la orele 12:00, la Sala 67 a Teatrului de Păpuși „Prichindel”, la spectacolul care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, regia Viorica Boda și Teodora Popa. Intrarea este gratuită!!

Așa vă vom întâmpina, veseli, cu cântec și pregătiți de poveste:

„La teatrul nostru bine aţi venit,
O să jucăm şi-n astă dimineaţă.
Păpuşile frumos s-au pregătit
Unei poveşti să-i dea şi astăzi viaţă.”

„Scufița roșie”

Scenariul: Cristian Pepino
Regia și distribuția: Viorica Boda și Teodora Popa
Scenografia, sculptura și pictura: Marian Sandu și Oriana Pelladi
Muzica: Levente Szöcs

Regia tehnică: Elena Madaras
Lumini: Ovidiu Tămășan
Sunet: Florin Andrea
Mașinist: Gheorghe Hațegan


 Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Articole Similare