Rămâi conectat

Sport

Veste-șoc: Viitorul Sîntimbru se retrage din Liga a IV-a!!! „Domșa este la al treilea episod în trei luni! Vrem să tragem un semnal de alarmă! Am ajuns istorie din cauza aroganței și prostiei unor oameni!”, afirmă președintele Adrian Hulea!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sîntimbru se retrage din Liga a 4-a, președintele Adrian Hulea depunând azi o hârtie oficială în acest sens la Asociația Județeană de Fotbal Alba, retragerea referindu-se și la echipa de juniori A1, cât și la cea de seniori, cea mai veche formație a eșalonului fotbalistic!

Adrian Hulea și-a anunțat intențiile încă de la finele partidei de vineri, de la Zlatna, precizând că va retrage echipa, după un diferend cu centralul aiudean Mihai Domșa, petrecut la finalul întâlnirii, dacă va fi suspendat (a primit 4 etape, iar portarul Pascu – 3 runde din partea Comisiei de Disciplină).

Citește și: Liga a 4-a, CS Zlatna – Viitorul Sîntimbru 2-1 (2-1)! Oficialii oaspeților amenință cu retragerea din campionat, după un nou episod cu centralul Mihai Domșa!

Oficialul Viitorului Sîntimbru, altfel un „client” al comisiilor abilitate din partea AJF, și-a explicat punctul de vedere, într-un rechizitoriu dur la adresa celor care conduc fotbalul județean.

Din păcate Viitorul Sîntimbru este istorie de astăzi din cauza aroganței și prostiei anumitor oameni. Sper să tragem un semnal de alarmă prin această retragere, pentru că lucrurile nu merg deloc spre bine în fotbalul județean. Eram cea mai veche echipă din competiție, iar AJF Alba și Comisia Județeană de Arbitri Alba trebuie să-și pună anumite întrebări despre „cavalerii fluierului”, despre aroganța lor! Domșa este la al treilea episod în decurs de câteva luni, restul suntem toți proști și doar „fluierașii” au dreptate. Pot zice că am renunțat la copilul meu, îmi pare rău, mă doare inima, dar nu se mai poate așa! Atât timp cât se minte în rapoartele de joc și se fac alte multe chestii, ne pare rău, să joace ei fotbal, cu observatorii, de acum încolo. Poate vom mai reveni în fotbal, dar doar atunci când se va schimba ceva. Îmi pare rău de jucători, le mulțumesc pentru tot și tuturor celor care au fost alături de noi în acești ani„, s-a revoltat Adrian Hulea, fiul vicepreședintelui AJF Alba, Ovidiu Hulea.

*Arbitrul Mihai Domșa, un an 2018 de coșmar!

Se poate concluziona că arbitrul aiudean Mihai Domșa a avut un an 2018 de coșmar, fiind implicat în trei episoade fierbinți din fotbalul județean. Mai întâi, în Sâmbăta Mare, din 7 aprilie, Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș, meci cheie în economia stagiunii, scor 4-5, cu eliminarea eronată a lui Mura în minutul 72, la scorul de 4-3, amfitrionii au fost la un pas de retragere!!! Apoi, în 13 mai, la o altă întâlnire de la Șpring, dintre Euro și Viitorul Spicul Daia Română, a urmat acel episod, cu frații Horea și Paul Ciucă, la finele căruia au fost dictate suspendări record! De altfel, în semn de protest, dăienii nu s-au prezentat la runda următoare, cu… Viitorul Sîntimbru! Iar acum a venit acest episod de pe Ampoi, de vineri, de la întâlnirea CS Zlatna – Viitorul Sîntimbru 2-1, petrecut la final, cu protestele lui Adrian Hulea la adresa centralului din Aiud.

Trăgând linie, Mihai Domșa a fost în „centrul atenției” la toate momentele delicate din Alba, într-o formă sau alta! Și, la o analiză sumară, concluzionăm că actualmente Transalpina Șugag și Euro Șpring nu mai există, din diverse motive, Viitorul Spicul Daia a devenit, după acele incidente, Spicul Daia Română (din vară, în comună mai fiind o singură echipă), iar pe listă intră și… Viitorul Sîntimbru!!!

Citește și: FOTO: Cât de tare a fost agresat arbitrul Mihai Domșa la Șpring?!!! Ciudat la maxim: la o săptămână distanță de la scandalul cu Horea Ciucă, aiudeanul – rezervă în Liga a 2-a, la Oradea!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii | Lorand Palfi – două medalii de argint

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii de la LPS Alba Iulia la etapa regională a naționalelor de copii, 10-11 ani | Lorand Palfi – două medalii de argint   De curând, în Bazinul Olimpic din Tg. Mureș, s-a desfășurat etapa regională a Campionatului Național de înot, copii, 10-11 ani, competiție la care au fost prezenți și 10 sportivi de la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea