Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga a 4-a, CS Zlatna – Viitorul Sîntimbru 2-1 (2-1)! Oficialii oaspeților amenință cu retragerea din campionat, după un nou episod cu centralul Mihai Domșa!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În prologul rundei a 4-a din Liga a 4-a, pe Ampoi, în nocturnă, CS Zlatna – Viitorul Sîntimbru scor 2-1 (2-1).

Aurarii au repurtat a doua victorie la rând, determinant fiind atacantul Alin Câmpean, ce și-a trecut în cont o dublă, punctând în minutele 15, din penalty și 45. Al. Stan (25) a egalat în minutul 25, tot din lovitură de pedeapsă. Scorul a fost stabilit în primul mitan, când centralul M. Domșa (Aiud) a dictat două lovituri de la 11 metri.

*Adrian Hulea: „Ne merităm soarta! Nu am dormit toată noaptea de nervi”

O să mă retrag din campionat, dacă voi fi suspendat eu și portarul Pascu. După joc am avut avut o discuție cu Mihai Domșa spunându-i că „ar trebui să îi fie rușine pentru că am venit 80 de kilometri la meci pentru a-și bate joc de noi!” O nesimțire, în raport a scris că l-am înjurat și l-am scuipat, o minciună. M-am enervat, am luat legitimațiile și am plecat fără a semna raportul. Păcat de arbitrajul asistenților. Ne merităm soarta, nu am dormit toată noaptea de nervi, nu se poate așa ceva!”, s-a revoltat Adrian Hulea, trecut ca antrenor pe banca oaspeților.

Program: sâmbătă, 15 septembrie 2018, ora 11.00: Metalu Aiud – Energia Săsciori; ora 17.00: Voința Stremț – Nicolae Linca Cergău, *duminică, 16 septembrie 2018, ora 11.00: FC Micești – Sportul Petrești, Dacia Mihalț – CIL Blaj, ora 17.00: Navobi Cricău – Spicul Daia Română, Viitorul Vama Seacă – Olimpia Aiud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea