FOTO: Cât de tare a fost agresat arbitrul Mihai Domșa la Șpring?!!! Ciudat la maxim: la o săptămână distanță de la scandalul cu Horea Ciucă, aiudeanul – rezervă în Liga a 2-a, la Oradea!

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Scandalul de la Șpring din 13 mai, la partida din Liga a 4-a, dintre Euro și Viitorul Spicul Daia Română, când arbitrul aiudean Mihai Domșa a fost agresat de o parte dintre jucători, capătă alte conotații în acest moment!!!

La o săptămână distanță, acesta a fost delegat la partida de Liga a 2-a, dintre Luceafărul Oradea și ASU Politehnica Timișoara, scor 2-1, disputată la Sânmartin, în etapa a 36-a a Ligii a 2-a, în 20 mai. Conform colegilor de presă din Bihor, Mihai Domșa nu a prezentat urme vizibile de violență în zona feței, fiind implicat la ședința tehnică dinaintea jocului. Se spune că o poză face cât 1000 de cuvinte, iar imaginea preluată de la Bihoreanul.ro este elocventă!

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

*4 zile de îngrijiri medficale, a jucat la calcealma???

Scandalul de la Șpring a inflamat fotbalul județean, fiind unul cu efecte la toate nivelurile. Nu aș dori, sub nicio formă să ne transformăm în avocatul vreuneia dintre părțile implicate, dar totul pare cel puțin ciudată această ipostază în care sunt așezate evenimentele, pe care nu vrem sub nicio formă să le minimalizăm. La o săptămână distanță de evenimentele petrecute, în care a fost victima unei bătăi, Mihai Domșa apare într-o postură oficială!!! Hmm… Cam cusută cu ață albă. Mărturisesc că miercuri seara am purtat o discuție telefonică cu arbitrul aiudean, în încercarea de a mai afla amănunte suplimentare, ecouri ale incidentului de la Șpring. dar nu o să o dezvălui, întrucât am promis că rămâne una privată.

Nu este treaba noastră, ci a justiției să judece cele petrecute, nu putem noi să împăcăm părțile pentru a nu ajunge în instanță. Este cel puțin stranie situația! Asta întrucât, dacă Mihai Domșa era afectat fizic de agresiunea produsă, ar fi trebuit să fie indisponibil pentru jocurile oficiale pentru un timp îndelungat!

Asta după ce ai fost trasportat cu ambulanța la spital, după jocul de la Șpring, în care s-a apelat la “112”. Surse apropiate echipei dăiene susțin că arbitrul aiudean a primit 4 zile de îngrijiri medicale, iar Radu Cibu, echipierul Viitorului Spicul are un număr de 7! Ce să înțelegi de aici, unde e adevărul??? Cât de violentă a fost în realitate corecția aplicată de frații Ciucă dacă după 7 zile Mihai Domșa a apărut în calitate oficială la un meci de fotbal, în Liga a 2-a??? Și cât de justă s-a dovedit analizarea evenimentelor de către AJF Alba???

Acum, fără a încerca să tragem o concluzie referitoare la evenimentele de la Șpring, cu efectele ulterioare, și în lumina ultimelor elemente apărute, trebuie să admitem că am greșit. Am căzut în capcana senzaționalului și, bazându-ne doar pe declarațiile oferite telefonic, luni, 14 mai, de victima Mihai Domșa, am exagerat în relatarea evenimentelor, dându-le o tentă amplificată.

Citește și: FOTO: apel la „112” din partea arbitrilor, după scandalul de la partida Transalpina Șugag – CS Ocna Mureș 4-5 (1-2), „centralul” Mihai Domșa – lovit de spectatori!

Citește și: Violenţă extremă şi scene de groază în Liga a IV-a: arbitrul Mihai Domşa, bătut, cu pumnii şi picioarele, de Horea Ciucă, jucător al Viitorului Spicul Daia!

Citește și: După scandalul „Mihai Domșa-Viitorul Spicul Daia Română”, Comisia de Disciplină a AJF Alba a tăiat în carne vie! Sancțiuni record: Horea Ciucă – suspendat doi ani, Paul Ciucă – 14 luni!

Citește și: Horea Ciucă, după decizia Comisiei de Disciplină a AJF Alba, în cazul „Mihai Domșa-Viitorul Spicul Daia Română”: „Just pentru mine, injust pentru Paul!”

Sursa foto: Bihoreanul.ro

Dan HENEGAR

12 Comentarii

haha 24 mai 2018 at 12:27

Tu de cate ori n ai fost bolnav la lucru ?
daca ti o sarit un dinte din gura nu mai poti scrie la tastatura ?
Daca ai ochiu vanat nu mai vezi strada ?

Ce daca i au trecut vanataile ? S au intamplat lucruri care nu trebuiau sa se intample.

Fluiericea 24 mai 2018 at 12:30

Repet ca si la articolul precedent.

Arbitrul nimic, nimic?

Popa Daniel 24 mai 2018 at 14:59

Da ce ar trebui sa comenteze arbitrul la articolele astea pro “fratii dinamita”?
Pai ii foarte logic dupa concediu medical se merge la lucru asa si aici dupa cele 4 zile de spitalizare a mers omu la lucru.
Sunteti prea slabi nu gasiti alte stiri sa scrieti asta ii treaba.

Dany 24 mai 2018 at 16:30

Articol de rahat. 4 zile de ingrijiri medicale inseamna ca 4 zile nu mergi la lucru.Sau dupa 4 zile ingrijiri medicale d-nul autor isi inchipuie ca urmeaza 1 luna de indisponibilitate? Ciudata pozitie si partinitor articol.???

trist 24 mai 2018 at 17:58

Candva un ziar respectat, ajunge incet incet gunoi prin astfel de articole false si partinitoare!

anti mafia 24 mai 2018 at 20:56

Papalapte Daniel si cel trist ….care dinamita cand arbitru nu are nimic semnificativ….poate sa strice meciuri in continuare. spalati pe creier …..e mai corect violenta extrema si clipe de groaza, nu?

Florin 24 mai 2018 at 23:14

D-zeule ce articol!!!Daca era afectat fizic trebuia sa fie indisponibil timp indelungat.Adevarat 4 zile ingrijiri medicale nu este f.mult. Dar ar fi trebuit sa-i rupa o mana un picior sa lipseasca timp indelungat si sa aibe dreptul sa se urce in salvare.

Florin Popescu 25 mai 2018 at 9:55

Concluzia la care am ajuns citind acest articol este că ziarul Unirea susține violența. Propun ca de Revelion Ziarul Unirea să acorde fraților Ciucă premiul pentru cei mai pașnici pămnteni. De asemenea, consider că trebuie să îi dați și lui Spanac un premiu de excelență având în vedere iubirea lui mare față de … minori.

Mosu 25 mai 2018 at 12:21

Domnule Henegar aveti respectele mele. De gresit nu scapa nimeni dar mai rar oameni care sa si recunoasca. Asta cere multa forta si curaj.

Ce nu inteleg haterii e ca nu ati incurajat violenta cu articolul asta, nu e niciodata de incurajat.

Mosu 25 mai 2018 at 12:27

Ati spus cum stau lucrurile. Articolul initial a fost scris doar pe baza declaratiilot arbitrului care a exagerat evenimentele. Nu scuza pe nimeni da e realiatea care nu convine unora. bai baieti mai uitati va si in oglinda. In loc sa trageti pe altii in jos mai bine lucrati sa va trageti pe voi in sus

Andrei Mihai 25 mai 2018 at 15:13

Bine ca sustineti violenta.. Asa e cand mizerii de oameni scriu articole. Ce gunoi a ajuns si acest ziar..incredibil. Buna aia cu „fratii dinamita” dar parca mai bine merge „fratii petarda”

M. 25 mai 2018 at 15:18

Da. rar lucru sa recunoasca cineva ca a gresit. Asta cere forta si curaj si nu multi le avem. Nu cred ca e vorba de a justifica violenta ci de a spune adevarul. A fost o altercatie la Spring da nu a fost nici pe departe ce a vrut arbitrul si pretenii lui sa se creada.

Comentariile sunt oprite