Rămâi conectat

Sport

Retezatul Haţeg – Metalurgistul Cugir 1-3 (1-2) *Antrenorul Marius Opric la prima victorie cu noua echipă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Antrenorul Marius Opric a debutat cu dreptul pe banca noii sale formaţii, Metalurgistul Cugir, învingând astăzi, în deplasare, pe Retezatul Haţeg, scor 3-1 (2-1). Pentru divizionara terţă au înscris Teban şi G. Goronea – o dublă, Metalurgistul mizând pe formula: Burdun – Oniga, I. Buta, R. Ştefan, Trăşcan – D. Grozav, D. Lupşan – Teban, G. Goronea, Şuteu – Cîrstean, mai intrând Perşinaru (portar, 18 ani, Alro Slatina), Lăncrănjan – Iovănescu, A. Ianc, Oniche, N. Găldean. Au lipsit din motive medicale Itu, M. Neagu, Şuvaina, n-au fost folosiţi Sârbu şi Mihu.

*Opric mai vrea doi jucători sub 21 de ani

Ne-am mişcat destul de bine, băieţii au fost concentraţi şi receptivi la ceea ce le-am cerut. Suntem pe drumul bun, dar mai avem mult de lucru. Am la dispoziţie 13-14 jucători valoroşi, dar aş mai avea nevoie de încă doi jucători sub 21 de ani, întrucât campionatul este lung”, a spus Marius Opric. În tabăra conjudeţenilor au debutat Trăşcan şi I. Buta (ex-FC Hunedoara), în vreme ce Grozoni n-a ajuns la un acord cu gruparea de sub Drăgana.

Sâmbătă, la Hunedoara, de la ora 11.00, cu fosta echipă a lui Marius Opric, va fi ultima repetiţie înainte partidei de miercuri, 21 august, de pe „Cetate”, Supercupa AJF Alba, cu Performanţa Alba Iulia, de la ora 18.00, Metalurgistul venind după alte două eşecuri în partidele de verificare 0-3 cu FC Hunedoara şi 0-4 cu Damila Măciuca.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!! Rezultate remarcabile realizate de talentata atletă Denisa Maria Komiveș, care a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale Under 16, în probele de 1500 de metri și 800 de metri, în ambele rânduri sportiva realizând PB, în cursele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea