După remiza albă din derby-ul Metalurgistul Cugir – Unirea Alba Iulia, Călin Modovan și Adrian Bicheși: “Rezultat echitabil, perioade de dominare împărțite”

Metalurgistul Cugir și Unirea Alba Iulia au remizat alb în primul derby “de Alba” din 2018, sub Drăgana. Jocul, deși fără goluri a fost unul spectaculos, iar dacă după primele 60 de minute “alb-negrii” erau nemulțumiți de tabelă, meritând să fi marcat, după aspectul jocului, la finele următoarei jumătăți de oră a fost rândul cugirenilor (ce partidă bună a făcut veteranul Itu!) să regrete ocaziile irosite. Cugirenii nu s-au regăsit până la eliminarea lui Lasconi (62), “piesele grele” Sorian și Măd. Popa având un randament sub așteptări, dar și-au revenit și au controlat finalul producându-i emoții mari lui Căt. Suciu într-un  final fierbinte, deși egalitatea numerică s-a restabilit după ce M. Neagu (78) a fost trimis și el la vestiare.

Citește și: FOTO, LIVE-TEXT, Metalurgistul Cugir – Unirea Alba Iulia 0-0! În primul derby „de Alba” din 2018, remiză albă și două roșii, sub Drăgana!

 

Uniriștii au avut una dintre cele mai bune prestații stagionale, intrările lui I. Grozav, Ad. Matei și De Marco oferind calitate superioară prestației. Unirea rămâne invincibilă în disputele cu conjudețenele, a realizat prima remiză externă, iar “roș-albaștrii” nu reușesc să se impună în disputele cu grupările din Alba, bifând al treilea joc la rând fără succes în fața fanilor.

*Călin Moldovan: “Dezamăgit de prima repriză, finalul ne-a aparținut”

Ținând cont că în prima repriză am jucat foarte slab, am fost dominați, adversarii au avut 2-3 situații mari de gol, nu am reușit să câștigăm duelurile directe, dar apoi, în repriza secundă, am controlat întâlnirea, rezultatul este echitabil. În final am ratat noi situații uriașe în actul secund. Unirea a avut o altă față comparativ cu meciul cu Comuna Recea, a fost mai agresivă, mai determinată, știam aceasta și le-am spus jucătorilor. Din păcate nu reușim să câștigăm în fața conjudețenelor, meciuri în care sunt multe orgolii“, a precizat Călin Moldovan, ce dispune de un efectiv redus numeric.

*Adrian Bicheși: “Suntem pe drumul bun”

Rezultatul este echitabil, deși mă așteptam să câștigăm după cum au decurs lucrurile în prima repriză pe care am controlat-o în totalitate. Eliminarea lui Lăsconi ne-a dereglat, iar adversarii au avut ei inițiativa în actul secund. Sunt mulțumit de joc, de atitudine, băieții au înțeles ce le-am cerut, au demonstrat că putem fi urmașii Unirii. Am suferit cu Recea, însă acum a fost altceva, jucătorii care au intrat au făcut-o foarte bine, De Marco a jucat bine la închidere, iar Ionuț Grozav a dirijat defensiva. Suntem pe drumul bun, ne așteptăm să mai creștem“, a afirmat Adrian Bicheși, după primul punct obținut în Liga a 3-a.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...