Rămâi conectat

Monden-Clubbing

31 octombrie: Seară de teatru cu Skepsis în care Doctorul Scrie și Prescrie, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Marți, 31.10.2023, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, Grupul Skepsis vă invită la o seară de teatru cu Skepsis în care Doctorul Scrie și Prescrie!

Skepsis vă propune două episoade comice în care intriga se construiește în jurul Doctorului Balanzone (Il Dottore), unul dintre cele mai cunoscute personaje ale Commediei dell’Arte.
În primul episod, intitulat sugestiv ”Arlecchino Alege Cartea”, Doctorul Balanzone, un erudit decadent, pompos și pedant, care știe multe dar nu înțelege nimic din ceea ce știe, este nerăbdător să prezinte publicului ultima sa carte – o capodoperă, firește.

Jucăușul Arlecchino se află prin preajmă tocmai la timp pentru a servi o prelegere menită să îl ”deștepte” puțin. Însă capul lui Arlecchino nu cedează așa ușor, așa încât Doctorul va trebui să facă mari eforturi pentru a reuși. Oricum, seara Doctorului nu e pierdută, fiindcă un alt personaj are nevoie de ajutorul lui pentru ceva ce doar un Maestru al medicinei poate oferi: ”Reţeta Fericirii ”… Doctorul este ultima speranţă… Dar câtă încredere putem avea să ne lăsăm pe mâna Doctorului și ce ne facem dacă leacul provoacă un coșmar?

Biletele (20 lei pentru adulți; 10 lei pentru elevi, studenți și pensionari; 5 lei pentru copii) pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de vineri, 27.10.2023, între orele 10-15.00 sau în ziua spectacolului până la ora 18.30.

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2023 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Muzeul Național al Unirii Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

JOI: Spectacolul „Scufița roșie”, la Teatrul de Păpuși „Prichindel”, de Ziua Națională a României

Ziarul Unirea

Publicat

în

Teatrul de Păpuși „Prichindel” sărbătorește Ziua Națională a României printr-un spectacol care aduce zâmbete și bună dispoziție – „Scufița roșie”, în data de 30 noiembrie. Citește și: 1 DECEMBRIE 2023, la Alba Iulia. PROGRAMUL manifestărilor de ZIUA NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI: Paradă militară, concerte și foc de artificii   Teatrul de Păpuși „Prichindel” vă invită la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare