Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Volei Alba Blaj va juca la Sibiu partidele din Liga Campionilor! „Sunt optimist în privinţa participării în competiţia supremă”, afirmă primarul Gheorghe Rotar

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba Blaj, campioana României şi-a aflat adversarele din grupele Ligii Campionilor, competiţie în care va debuta la toamnă, tragerea la sorţi având loc la Viena. Volei Alba Blaj-Tauron MSK Dabrowa Gornicza27Echipa din “Mica Romă” a fost repartizată în Grupa F, alături de Dinamo Moscova (Rusia, locul secund sezonul precedent), Rocheville Le Channet (Franţa, vicecampioană) şi Nordmeccanica Piacenza (poziţia a 4-a în campionatul Italiei).

Faptul că suntem acolo sus reprezintă un succes în sine pentru Blaj. Sunt foarte optimist, avem o bancă tehnică foarte puternică, o să aducem şi jucătoare pentru a ne prezenta onorabil la acest nivel ridicat”, a spus primarul Gheorghe Rotar.

Citeşte şi: Volei Alba Blaj va juca în Champions League cu adversari din Rusia, Franţa şi Italia

Echipa pregătită de sîrbul Darko Zakok şi vicecampioana Franţei, Rocheville Le Channet sunt debutante în Liga Campionilor. Jocurile considerate pe teren propriu se vor disputa în Sala “Transilvania” din Sibiu, grupele urmând a debuta în 27-28 octombrie. Şi în ediţia precedentă a competiţiilor continentale, formaţia din „Mica Romă” a jucat la Sibiu partidele din cadrul Cupei CEV, unde a ajuns până în optimile de finală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”! Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19! Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea (sau Mogoșoaia), adversar fiind Dinamo, care a eliminat, tot după […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea