Rămâi conectat

Sport

Volei Alba Blaj – Jedinstvo Stara Pazova 2-3 | Ultima repetiție înaintea debutului din nou an, în Champions League

Dan HENEGAR

Publicat

în

În singura repetiție înaintea debutului în 2023, Volei Alba Blaj a evoluat în Sala “Timotei Cipariu”, în prezența a aproximativ 130 de spectatori, cu Jedinstvo Stara Pazova (participantă în Cupa Challenge).

Liderul competiției din Serbia s-a impus cu scorul de 3-2 (21-25, 25-22, 18-25, 26-24, 15-9), la finele unei întâlniri spectaculoase, un test util după minivacanța de Anul Nou (ultimul meci din 2022 a fost în 28 decembrie, 3-1 cu Rapid București, la finele căruia gruparea giuleșteană l-a destituit pe italianul Carlo Parisi, instalându-l anrenor pe fostul blăjean Branko Gajic, din perioada 2013/2014), un duel în care gazdele, care au mizat pe întregul efectiv, cu excepțiile numite Bojana Milenković (răcită) și Sorina Miclăuș, au condus în două rânduri, cu 1-0 și 2-1. Primul meci oficial din acest an va avea loc marți, 10 ianuarie, de la ora 19.00, în localitatea Kutná Hora (Cehia), contra echipei SC Prometey Dnipro (Ucraina), în etapa a treia a Grupei B din Champions League.

Campioana României Volei Alba Blaj are parte de o lună încărcată în startul anului 2023 și vrea să realizeze două transferuri până la startul returului Diviziei A1, după ce nu s-a prelungit colaborarea cu Nađa Ninković. Pentru campioana României, ianuarie este una a deplasărilor lungi, cu dispute pe două fronturi, Liga Campionilor și Divizia A1, și un singur joc pe teren propriu. Astfel, între 10 și 28 ianuarie sunt prevăzute 6 întâlniri, după cum urmează: *marți, 10 ianuarie, în Cehia, cu SC Prometey Dnipro (Champions League); *duminică, 15 ianuarie, cu CSO Voluntari; *miercuri, 18 ianuarie, cu Vero Volley Milano (Champions League); *sâmbătă, 21 ianuarie, cu CSM București (singurul acasă); *miercuri, 25 ianuarie, cu “U” NTT Data Cluj; *sâmbătă, 28 ianuarie, cu CSM Lugoj.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea