Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Viitorul Cluj – Metalurgistul Cugir 2-0 (0-0), în debutul sezonului | Eșec pentru trupa lui Lucian Itu

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir, a suferit un eșec în debutul sezonului de primăvară, în prima dintre cele două deplasări la rând, ambele contra unor grupări clujene. La Baza Sportivă “Dan Anca”, cu Viitorul Cluj s-a înregistrat un rezultat surpriză, la fel ca în urmă cu un an.

Cugirenii au avut mai multe ocazii (balon respins de pe linia porții, P. Păcurar, Cîrloanță), însă au pierdut în fața unui oponent tânăr ce a dat dovadă de maximă eficacitate, două goluri din două șuturi cadrate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Lucian Itu: „Am riscat și am pierdut”

După aspectul jocului și ocaziile avute nu mă gândeam niciodată că o să pierdem acest joc. Așa a fost însă… am riscat, am vrut mai mult și am pierdut. E și vina mea la faza din care s-a deschis scorul, am solicitat ceva și am fost prinși pe contraatac”, a spus Lucian Itu.

*1-0, MIN. 75: gazdele au deschis scorul prein IEPURE după un contraatac plecat de la un corner al Cugirului.

*2-0, MIN. 84: CHIRILĂ a majorat avantajul

De pe poziția secundă a Seriei 9 din eșalonul terț (28 de puncte), “roș-albaștrii” vin după 3 victorii consecutive înregistrate în finalul anului trecut și mai au nevoie de două puncte în aceste 3 dispute pentru a fi siguri de accederea în play-off.

Echipe:

Viitorul: Borz – Milandru, Borma, Dolghi, Cr. Istrate, E. Bartoș, Calo, Fărăgău, G. Chirilă, R. Bartoș, Râpan; rezerve Petric, Selegean, Iepure, Șerbănescu, N. Moldovan, Duda, Aparaschăi, Farcaș. Antrenor Marius Popescu

Metalurgistul Cugir: Perjeriu – Dohotariu, S. Itu, Vlădia, Vitinha – Șaucă, Boldea, P. Păcurar (80, Selagea), Căt. Pop  (80, Bura) – Cocan (71, Udrea), Cîrloanță (71, M. Domșa); rezerve Csapo, Tăban, Șuteu, Androne, M. Neagu. Antrenor Lucian Itu.

Arbitri G. Feleki (Odorheiu Secuiesc), T. Biro Barna (Cernat), L. Ungvari (Haghig) Observatori M. Savaniu (Satu Mare), Cr. Gîț (Deva)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea