VIDEO: Uniristul Mihai Dăscălescu, în centrul unui imens scandal, după stenogramele publicate de Gazeta Sporturilor! Remarci rasiste și jigniri la adresa oficialilor de la Metalurgistul Cugir și LPS Sebeș

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

De două zile, Gazeta Sporturilor publică dialogurile înregistrate în cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF, alegerile pentru funcția de președinte, câștigate de Răzvan Burleanu.

Din păcate, pentru imaginea fotbalului din Alba, Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia, ales în 18 aprilie ca reprezentat al Ligii a 3-a în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, se regăsește în mijocul unui scanda, cauzat de remarcile la adresa oficialilor altor cluburi din județ, Metalurgistul Cugir și LPS Sebeș, în cazul ultimului fiind vorba despre o tentă rasistă referitoare la viceprimarul Adrian Bogdan, numit “țigan obosit” de reprezentantul Unirii, deloc măgulitoare fiind și exprimarea la adresa lui Ciprian Pahone, de genul: “a mâncat c…t urât

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Și fără discuții că scandalul iscat reprezintă o palmă dată fotbalului județean în ansamblu, dincolo de regrete. “Mi-am cerut scuze domnului viceprimar pentru modul cum m-am exprimat. Regret și îmi cer public scuze pentru modul cum am procedat”, a comentat Mihai Dăscălescu.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

https://vimeo.com/266147822

În cele ce urmează vă prezentăm diaolgul oferit de Gazeta Sporturilor dar și reacția viceprimarului Adrian Bogdan

 

Azi, Gazeta publică partea a doua a dialogurilor din cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF. Înregistrarea a fost furnizată GSP de un insider apropiat lui Burleanu.

Episodul 17 » „Viceprimarul i-a pus să jure pe Biblie că votează Lupescu”

Reprezentant al cluburilor de L3 și conducător la Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, fostul atacant al Rapidului și al Astrei, povestește un moment inedit.

Spune că viceprimarul ALDE al orașului Sebeș, Adrian Bogdan, pe care îl numește „țigan obosit”, i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu!

BURLEANU: Mihai? Alba?

DĂSCĂLESCU: Am probleme doar cu ăla, cu Cugirul (Liga 3).

BURLEANU: Cugirul în continuare?

DĂSCĂLESCU: Da. Am crezut c-am rezolvat-o, dar a fost undeva… Pahone (n.r. președinte Metalurgistul) cred că e de vină… a fost undeva și a mâncat căcat urât  și atuncea numai…

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: În rest, e OK! M-a ajutat și politicul. La ce m-a ajutat? Mi-a transmis că nu se implică. În schimb, am avut probleme cu ăștia de la LPS Sebeș. De ce? Viceprimarul de la Sebeș a pus o presiune foarte mare, să jure pe Biblie și prostii din astea.

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: Un țigan obosit. Bogdan (Adrian Bogdan, ALDE) îl cheamă. În rest, n-au fost intervenții. E bine…

 

Viceprimarul orașului Sebeș, Adrian Bogdan, a reacționat dur după ce Mihai Dăscălescu, reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a și conducător la Alba Iulia, a avut un derapaj rasist în respectiva ședință, numindu-l „țigan obosit”. Dăscălescu a spus și că edilul i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu! „Nu știu cine este acest Mihai Dăscălescu. Tare mult aș vrea să știu de unde a inventat un asemenea scenariu. Pe mine m-a sunat un coleg, dar i-am spus că nu ne interesează să ne implicăm în alegerile FRF. Noi vrem să facem administrație.

Nu noi am făcut presiuni. Din ce văd prin presă și aud, cred că mai degrabă din spre Burleanu ar trebui să se vorbească de presiuni. Nu eu am dat cadouri și porți domnului Cristian Petropulos, șeful de la AJF Alba.

Cred că ar trebui ca Mihai Dăscălescu și Doru Oancea, care conduce LPS Sebeș, să meargă la medic și acolo să se vadă care dintre ei e mai normal la cap”, a spus Adrian Bogdan pentru Gazeta Sporturilor.

Dan HENEGAR

Must de Jidvei

14 Comentarii

Nelu 24 aprilie 2018 at 12:41

Asa conducători,asa fotbal ????

Dorin 24 aprilie 2018 at 13:05

Astfel de oameni nu au ce cauta in fotbal.
Demisia din toate functiile de conducere la FRF si AJF Alba. Rusine ca un astfel de om este promovat.
Astept de la presedintele AJF Alba sa ia o pozitie corecta. Sportul trebuie sa promoveze toleranta, fair-play, intelegere nu nesimtiti ca acest Mihai Dascalescu.

Corleone 24 aprilie 2018 at 13:14

Fain … niste jegosi! Va dati seama cine face „performanta” in „folbalul” national: niste retarzi … Rusine! N-o sa mai calc la un meci de fotbal cate zile vor sta la federatie nulitatile astea!

Suporter Unirea 24 aprilie 2018 at 14:45

Cred ca Unirea ar trebui sa se delimiteze clar de acest gunoi.Sa dovedit inca o data ca este un profitor si un caracter jegos care i-si urmareste doar interesul personal.

marius 24 aprilie 2018 at 15:36

Un profitor care a manca zilnic din oasele oferite cu generozitate de Burileanu. pentru ei notiunea de fair play nu exista. la asa cap asa cozi de topor.

zoro 24 aprilie 2018 at 16:19

In federatia de fotbal e o mafie ordinara,se cheltuiesc bani aiurea nu se ajuta junoriatul din fotbal sa persevereze conditii de mizerie si nepasare totala totul este o mare abureala!!!!!

Adita 24 aprilie 2018 at 18:12

Dl.Dascalescu ati verificat cumva originea domnului viceprimar Bogdan?
De stiti cum Este?
Oricum parerea mea asemenea oameni nu ne fac cinste județului Alba,dar fotbalului?
La mai mare dl.Dascalescu si aveți grijă pe Unde,cum si cu ce circulației.???

spetsnaz 24 aprilie 2018 at 19:10

Si ca de obicei,….ce a-ti votat politic,…aia aveti !!! Pina nu are loc,in Romania o insurectie armata sa eliminam astfel de dejectii umane,asa o sa mearga Romania,….IN CADERE LIBERA !!! SI INCA N-A INCEPUT,CE TREBUIE SA INCEAPA,….MAREAAAA CRIZAAA !!! La ce va urma,…..pffff,….va fi JALEEE MAREEE !!!

Jan 25 aprilie 2018 at 6:54

Ii cam sta in caracter lui Bogdan sa faca „tiganii” din astea cu juratul pe Biblie… Cat despre limbajul lui Dascalescu nu e nici jumate la fel de suburban ca limbajul folosit de Bogdan de obicei…

mizeria 25 aprilie 2018 at 8:19

Mocanu tot mocan !

12 25 aprilie 2018 at 13:01

Toata lumea stie ca pahone e un jeg

Mafiotii...^ 25 aprilie 2018 at 13:36

Mai lasa si pe fostul chelner……ca multi nu-l au la batuca prin Seghis si la alegeri tot vrea sa fie la putere…?Dar la Unirea a fost pus acest hunedorean ca are relatii suspuse in fotbal unde e o mafie pe care putini o banuiesc !Dupa Smadea bucuresteanul-barabantan,nu s-a gasit unul nascut in Alba ca sa se ocupe de Unirea…..???

jon 1964 25 aprilie 2018 at 14:34

Ptr.”mizeria” mocani sunt oameni corecti,respectosi,nu confunda acest pitpalag cu moti!

jon 1964 25 aprilie 2018 at 16:11

Doresc sa-l intreb pe acest „mare” conducator de club,cati jucatori formati de echipe din Alba in ultimi 3 ani joaca in liga 1.

Comentariile sunt oprite