Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Uniristul Mihai Dăscălescu, în centrul unui imens scandal, după stenogramele publicate de Gazeta Sporturilor! Remarci rasiste și jigniri la adresa oficialilor de la Metalurgistul Cugir și LPS Sebeș

Dan HENEGAR

Publicat

în

De două zile, Gazeta Sporturilor publică dialogurile înregistrate în cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF, alegerile pentru funcția de președinte, câștigate de Răzvan Burleanu.

Din păcate, pentru imaginea fotbalului din Alba, Mihai Dăscălescu, oficialul Unirii Alba Iulia, ales în 18 aprilie ca reprezentat al Ligii a 3-a în Comitetul Executiv al Federației Române de Fotbal, se regăsește în mijocul unui scanda, cauzat de remarcile la adresa oficialilor altor cluburi din județ, Metalurgistul Cugir și LPS Sebeș, în cazul ultimului fiind vorba despre o tentă rasistă referitoare la viceprimarul Adrian Bogdan, numit “țigan obosit” de reprezentantul Unirii, deloc măgulitoare fiind și exprimarea la adresa lui Ciprian Pahone, de genul: “a mâncat c…t urât

Și fără discuții că scandalul iscat reprezintă o palmă dată fotbalului județean în ansamblu, dincolo de regrete. “Mi-am cerut scuze domnului viceprimar pentru modul cum m-am exprimat. Regret și îmi cer public scuze pentru modul cum am procedat”, a comentat Mihai Dăscălescu.

În cele ce urmează vă prezentăm diaolgul oferit de Gazeta Sporturilor dar și reacția viceprimarului Adrian Bogdan

 

Azi, Gazeta publică partea a doua a dialogurilor din cadrul unei ședințe secrete ținute pe 16 aprilie, cu două zile înaintea scrutinului de la FRF. Înregistrarea a fost furnizată GSP de un insider apropiat lui Burleanu.

Episodul 17 » „Viceprimarul i-a pus să jure pe Biblie că votează Lupescu”

Reprezentant al cluburilor de L3 și conducător la Alba Iulia, Mihai Dăscălescu, fostul atacant al Rapidului și al Astrei, povestește un moment inedit.

Spune că viceprimarul ALDE al orașului Sebeș, Adrian Bogdan, pe care îl numește „țigan obosit”, i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu!

BURLEANU: Mihai? Alba?

DĂSCĂLESCU: Am probleme doar cu ăla, cu Cugirul (Liga 3).

BURLEANU: Cugirul în continuare?

DĂSCĂLESCU: Da. Am crezut c-am rezolvat-o, dar a fost undeva… Pahone (n.r. președinte Metalurgistul) cred că e de vină… a fost undeva și a mâncat căcat urât  și atuncea numai…

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: În rest, e OK! M-a ajutat și politicul. La ce m-a ajutat? Mi-a transmis că nu se implică. În schimb, am avut probleme cu ăștia de la LPS Sebeș. De ce? Viceprimarul de la Sebeș a pus o presiune foarte mare, să jure pe Biblie și prostii din astea.

BURLEANU: Îhî!

DĂSCĂLESCU: Un țigan obosit. Bogdan (Adrian Bogdan, ALDE) îl cheamă. În rest, n-au fost intervenții. E bine…

 

Viceprimarul orașului Sebeș, Adrian Bogdan, a reacționat dur după ce Mihai Dăscălescu, reprezentant al cluburilor de Liga a 3-a și conducător la Alba Iulia, a avut un derapaj rasist în respectiva ședință, numindu-l „țigan obosit”. Dăscălescu a spus și că edilul i-a pus pe reprezentanții Liceului Sportiv din oraș să jure pe Biblie că vor vota anti-Burleanu! „Nu știu cine este acest Mihai Dăscălescu. Tare mult aș vrea să știu de unde a inventat un asemenea scenariu. Pe mine m-a sunat un coleg, dar i-am spus că nu ne interesează să ne implicăm în alegerile FRF. Noi vrem să facem administrație.

Nu noi am făcut presiuni. Din ce văd prin presă și aud, cred că mai degrabă din spre Burleanu ar trebui să se vorbească de presiuni. Nu eu am dat cadouri și porți domnului Cristian Petropulos, șeful de la AJF Alba.

Cred că ar trebui ca Mihai Dăscălescu și Doru Oancea, care conduce LPS Sebeș, să meargă la medic și acolo să se vadă care dintre ei e mai normal la cap”, a spus Adrian Bogdan pentru Gazeta Sporturilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea