Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Ştirea Ta

VIDEO ȘTIREA TA: “Fir întins” la pește, după ploaia torențială de la Alba Iulia. Haz de necaz cu un locuitor dintr-o zonă inundată

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Mai multe zone din Alba Iulia se transformă în adevărate lacuri de acumulare la fiecare ploaie mai serioasă. După ploaia torenţială care a avut loc vineri, apa acumulată depășea 30 de cm, îngreunând traficul.

https://www.youtube.com/watch?v=9KJHBnzMkvA

Aşa se întâmplat de câteva săptămâni, iar după ultimele inundații, un albaiulian a ieşit la pescuit în zona în care locuiește și unde apa acumulată trecea bine de glezne, făcând haz de necaz.

Prin fapta lui, omul a vrut să atragă atenţia autorităţilor asupra faptului că reţeaua de canalizare din zonă nu face faţă unui volum mare de apă şi că ar fi nevoie de redimensionarea ei, pentru a preîntâmpina problemele care apar atunci când plouă abundent.

[nggallery id=5870]

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA | Autoturism înmatriculat în Alba „săltat” de Poliția din Sibiu : „Te ridică, bun venit la noi în județ”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

FOTO ȘTIREA TA | Autoturism înmatriculat în Alba „săltat” de Poliția din Sibiu : „Te ridică, bun venit la noi în județ” Un autoturism înmatriculat în județul Alba a fost ridicat astăzi, 18 septembrie 2024, în jurul orei 12:00 de Poliția Sibiu de pe un trotuar, situat în proximitatea Universității „Lucian Blaga” pe Bulevardul Victoriei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea