Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, duminică 20 mai 2018, zi plină în zona viitorului nod rutier Alba Iulia Nord

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În zona viitorului nod rutier Alba Iulia, începând de la drumul ce merge spre fabrica de pavaje Florea Grup și până spre dealul de la pârâul Iovului, antreprenorul general Pizzarotti de pe lotul 1 al A10, menține un ritm constant al lucrărilor.

Duminică, 20 mai 2018, când altor români le sfârâie grătarele, în zona drumului spre fabrica de pavaje Florea și a dealului de la pârâul Iovului (viitorul nod rutier Alba Iulia Nord), s-a lucrat de la ora 7:00 dimineața până la ora 20:00 seara.

YouTube video

Citește și: FOTO, VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1 – Viitorul pod peste râul Sebeș are toate grinzile montate

Cu pământul excavat din dealul de la pârâul Iovului se ridică terasamentul. De asemenea, în zona DJ107C, care duce spre Teleac, au fost mutați stâlpii de înaltă tensiune, constructorul putând astfel să lucreze la viitoarea supratraversare.

YouTube video

Lotul 1 are 17 kilometri, de la intrarea pe autostradă de la Sebeș până la Pârâul Iovului, la ieşire din Alba Iulia. Proiectul prevede două noduri rutiere Alba Iulia Sud la km 8 şi Alba Iulia Nord la km 16 plus legătura cu autostrada A1, cea mai complexă lucrare. De lucrări se ocupă Asocierea Impresa Pizzarotti & C SpA – Pomponio Construcţii SRL.

Citește și: VIDEO Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1: Momentul spectaculos în care două macarale imense montează o grindă. Stadiul lucrărilor

Valoarea contractului este de 541.739.137, 21 de lei (fără TVA), semnat în 14 noiembrie 2014. Lucrările au început în 2 decembrie 2014 şi aveau termen inţial de finalizare 2 octombrie 2016. Toate lucrările efectuate pe Autostrada Sebeș – Turda sunt monitorizate de Ministerul Transporturilor, prin CNAIR, astfel încât să fie respectate termenele asumate pentru punerea acestora în circulaţie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea