Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Bănică şi Stoianof la antrenamentele Metalurgistului Cugir | Antrenorul Călin Moldovan: „Ţinând cont de brandul „U” Cluj, ne-ar conveni în Seria a 4-a”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir a încheiat prima săptămână, cu un amical câştigat lejer 4-0 cu CS Ocna Mureş iar de marţi, 25 iulie, va intra în cantonament centralizat la domiciliu. La antrenamentele conduse de Călin Moldovan vor participa, începând de astăzi, experimentaţii Dragoş Bănică (portar, Şurianu Sebeş) şi Ovidiu Stoianof (atacant, golgheterul cugirenilor în ediţia trecută).

Principalul Cugirului este mulţumit de modul cum au răspuns elevii săi în această perioadă şi speră că gruparea de sub Drăgana va fi repartizată în Seria a 4-a, pentru a evita duelul cu „U” Cluj.

*Avem lotul cristalizat în proporţie de 70 de la sută”

Am încheiat o săptămână de readaptare la efort, am realizat ce ne-am propus. Sunt mulţumit de implicare şi modul cum au răspuns jucătorii. Lotul este cristalizat în proporţie de 70-80 la sută. Mai avem nevoie de un portar şi unul-doi atacanţi, Stoianof şi N. Bănică se vor prezenta luni. Ţinând cont la ce se anunţă în Seria a 5-a, ce fenomen este în jurul brandului „U” Cluj, va fi greu să se bată cineva cu „şepcile roşii”. Clar, ne-ar conveni să fim în Seria a 4-a, să avem posibilitatea să luptăm cu şanse reale pentru primele locuri„, a declarat Călin Moldovan.

Miercuri, de la ora 18.00, sub Drăgana va fi un amical de lux cu Pandurii Tg. Jiu, al doilea disputat în Alba de fosta prim-divizionară, după cel de sâmbătă, cu Unirea Alba Iulia, încheiat la egalitate 1-1 (joc întrerupt în minutul 73 din pricina vremii)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea