Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, la finalul lunii august: Mobilizare la bretelele care vor lega Sebeșul de Autostrăzile A 10 și A 1

Ziarul Unirea

Publicat

în

Luna august a fost prima în care pe Autostrada Sebeș-Turda, antreprenorul general Pizzaroti a început să se mobilizeze forțe, mai vizibil, la nodul rutier Sebeș, unde chiar dacă a obținut autorizația de la finalul lunii februarie a ”lălăit-o” câteva luni bune.

În această lună a apărut prima foreză la viitorul nod rutier Sebeș, iar la jumătatea Lancrămului, în zona denumită Calea Vacii, au fost ridicate și instalate grinzile la viitoarea supratraversare.

Citește și FOTO, VIDEO, Lotul 1, Autostrada Sebeș-Turda, la finalul lunii iulie 2018, sub ”zodia ploilor” și a codurilor galbene

Din modul în care lucrează antreprenorul la nodul rutier Sebeș, se pare că se concentrează pe bretelele care vor lega A 10 de Sebeș și implicit de A 1 – nodurile rutiere existente la intrarea în Sebeș.

YouTube video

Citește și FOTO-VIDEO: Pe autostrada Sebeș-Turda, lotul 1, progres dezamăgitor în luna iunie 2018

La finalul lunii august s-a suprabetonat viitorul pod peste râul Ampoi. La Oarda, pe partea dreaptă a văii (sensul de mers Oarda de Sus), au fost terminate cele două culei și au fost montate grinzile. Pe partea stângă a văii au fost forați pioleții, iar acum se ridică viitoarea culee. Între Oarda și râul Mureș s-a lucrat și la terasamente încă de la începutul lunii, în localitatea Limba fiind ridicat terasamentul la nivelul culeei.

Citește și VIDEO: Autostrada Sebeș-Turda, lotul 1/ Stadiul lucrărilor la sfârșitul lunii mai 2018: Terasamentul de la viitorul pod peste râul Ampoi până la Alba Iulia Nord și excavarea dealului de la pârâul Iovului, principalele puncte în care s-au realizat progrese

La viitorul pod peste râul Mureș, se lucrează la ultimii patru piloni, iar spre finalul lunii s-a făcut un intrând în apă, până la unul dintre pilonii care se afla în mijlocul apei, probabil pentru a continua să se instaleze grinzile.

La supratraversarea de la viitorul nod rutier Alba Iulia Sud a fost pusă armătura și foarte probabil ea va fi suprabetonată în luna septembrie.

Între viitorul nod rutier Alba Iulia Sud și viitorul pod peste râul Ampoi, în luna august s-a lucrat la rigole, iar dincolo de podul peste râul Ampoi și până la supatraversarea de la drumul județean spre Teleac s-a lucrat la terasament.

În viitorul nod rutier Alba Iulia Nord pentru prima dată, la începutul lunii august, au început să apară din pământ structurile de dincoace de calea ferată. Tot în luna august, circulația pe DN, a fost mutată printr-un sens giratoriu care foarte probabil va fi integrat în viitorul nod rutier.

La Dealul de la Pârâul Iovului e aproape finalizată excavarea, iar astfel spre finalul lunii ne-am putut da seama care e locul pe unde trece autostrada.

YouTube video

YouTube video

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ

Ziarul Unirea

Publicat

în

CTS Alba, apel la donare de sânge: Este nevoie de donatori cu grupele O negativ și A negativ Reprezentanţii Centrului de Transfuzie Sanguină Alba au lansat joi, 28 martie 2024, un apel la persoanele care pot să doneze sânge din grupele A negativ și B negativ. ”În aceasta săptămână au fost multe solicitări pe grupele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea