Rămâi conectat

Ştirea zilei

VIDEO. Autostrada A 1, lotul 4 Lugoj-Deva, o mini-alunecare de teren înspre viaductul de la Bejan, în ”Dealul Liliecilor”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • Autostrada A 1, tronsonul Lugoj-Deva, lotul 4, la ora alunecărilor, vechi și noi

Joi dimineață, pe lotul 4 al Autostrăzii A 1 Lugoj-Deva, în timp ce se lucra cu utilajele în zona viaductului de la Bejan, a avut loc o mini-alunecare de teren.

Practic, pământul de pe coama dealului, chiar în apropierea viaductului de la Bejan, a luat-o la vale. În zona alunecării exista plasă de protecție, iar ca proporții a fost mai mică decât cea precedentă, din apropierea viaductului de la Șoimuș.

Citește și VIDEO ”Blestemul liliecilor”. Alunecare de teren pe autostrada A1, tronsonul Lugoj-Deva (lot 4): Se repetă istoria ”Orăștie-Sibiu”?

YouTube video

Vineri se lucra cu utilaje în zona mini-alunecării de la viaductul de la Bejan. În cealaltă zonă de pe ”Dealul Liliecilor”, se lucra în continuare la excavarea dealului, cea mai mare concentrare de forțe, fiind în zona fostei alunecări, din apropierea viaductului de la Șoimuș.

În această zonă a fost înlăturat pietrișul și bolovanii, a fost decopertată toată poțiunea în care se aflau pioleții forați și se lucra pe aproape toată porțiunea alunecării la viitorul zid de susținere.

YouTube video

Astfel, devine tot mai credibilă informația furnizată de către constructor potrivit căreia până în 20 decembrie se va ridica zidul de susținere pe toată porțiunea în care s-a produs alunecarea de lângă Șoimuș.

Noul termen de inaugurare a lotului 4 de pe tronsonul Lugoj-Deva este 15 august. Autostrada A1 începe în Bucuresti și asigura iesirea spre granita cu Ungaria la Nădlac, trecand prin Pitesti, Sibiu, Deva, Timisoara și Arad.

Citește și FOTO, VIDEO. ”Furnicar” de muncitori și utilaje pe Autostrada A 1, București – Nădlac, tronsonul Lugoj-Deva (lotul IV) pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș și executarea lucrărilor din Dealul Liliecilor

[nggallery id=6576]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea