Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO. ”Furnicar” de muncitori și utilaje pe Autostrada A 1, București – Nădlac, tronsonul Lugoj-Deva (lotul IV) pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș și executarea lucrărilor din Dealul Liliecilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
  • ”Furnicar” de muncitori și utilaje pe Autostrada A 1, București – Nădlac, tronsonul Lugoj Deva (lot IV) pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș și executarea lucrărilor din Dealul Liliecilor (Autostrada A1 începe în Bucuresti și asigura iesirea spre granita cu Ungaria la Nădlac, trecand prin Pitesti, Sibiu, Deva, Timisoara și Arad)

Constructorul lotului 4 din tronsonul Deva-Lugoj al Autostrăzii A1, București Nădlac, a mobilizat, vineri, zeci de muncitori pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș (județul Hunedoara).

Circulația pe A1, între Simeria și Deva, a fost întreruptă începând cu 10 octombrie, pentru conectarea viitorului nod rutier de la Șoimuș, iar potrivit estimărilor oficiale, lucrările vor fi finalizate până în 15 noiembrie.

Practic, se fac lucrări pentru realizarea conexiunii  între sectorul de autostradă Deva – Orăştie (deschis circulației) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuţie).

Pe lotul 4 al tronsonului Lugoj-Deva de pe autostrada A 1 o firmă românească lucrează UMB Spedition, supranumită pe forumurile Asocițiaiei Pro Infrastructura chinezii-germani pentru mobilizarea foarte bună de care a dat dovadă.

Asătăzi erau rase amândouă bretelele de la A 1 care făceau legătura cu nodul rutier provizoriu de la Șoimuș și se lucra la terasament pentru a-l conecta de viaduct.

De asemneea, se lucra la bretelele mici ale viitorului nod rutier. Pe una dintre ele exista deja primul strat de asflat. O parte din ea este realizată înainte de a se deschide circulația, iar la capătul cu viitorul sens giratoriu, se așternea deja balast stabilizat.

YouTube video

Totodată, foarte mulți muncitori lucrau la conectarea celuilalt capăt al viaductului.

O mobilizare puternică exista și în așa numitul ”Deal al Liliecilor”, unde se avansa simultan din două direcții cu armătură, atât dinspre partea viaductului mic de la Șoimuș cât și dinspre viaductul de la Bejan.

Pe unul dintre sensurile de mers ale celui din urmă viaduct s-a pus și hidroizolația.

[nggallery id=6262]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Tragedie de NEIMAGINAT, adolescent de 17 ani, găsit spânzurat, în Răhău. Era elev la un liceu din Sebeș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Tragedie de NEIMAGINAT, adolescent de 17 ani, găsit spânzurat, în Răhău. Era elev la un liceu din Sebeș Un elev de 17 ani din clasa a XI, profesională, de la Liceul Tehnologic din Sebeș a fost găsit spânzurat în noaptea de vineri spre sâmbătă, la locuința din Răhău (Sebeș). Potrivit informațiilor transmise pentru ziaruunirea.ro de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea