Rămâi conectat

Sport

VIDEO: Adina Salaoru, căpitanul Volei Alba Blaj: „Mergem concentrate la Bucureşti, pentru a realiza calificarea în finala mare”

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj-CSM Bucuresti semifinala I24După cele două victorii realizate în Sala „Timotei Cipariu”, contra formaţiei CSM Bucureşti, Volei Alba Blaj este cu un pas în finala Diviziei A 1 de volei feminin.

Fetele antrenate de Darko Zakoc mai au nevoie doar de un succes pentru a accede în ultimul act, următoarele jocuri fiind la Bucureşti în 30 şi 31 martie. Succesele recente din „Mica Romă”, au fost analizate de Adina Salaoru, căpitanul echipei din Blaj, o jucătoare exponenţială pentru formaţia din Ardeal. „Am trăit o luptă crâncenă, dar ne bucurăm că spectacolul s-a încheiat în favoarea noastră. Contează enorm aportul publicului și ar însemna enorm să ajungem în finală. O să mergem concentrate la București„, a explicat jucătoarea de echipă națională.

De altfel, în meciul al doilea de la Blaj, Salaoru a strâns 19 puncte, fiind cea mai prolifică jucătoare a echipei conduse de Zakoc.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea