Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Universalul olandez Anneclaire Ter Brugge, nou transfer la Volei Alba Blaj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj își reconstruiește lotul în perspectiva sezonului viitor, iar campioana României mizează pe tinere voleibaliste, jucătoare de perspectivă. Un exemplu în acest sens este universalul Aneclaire Ter Brugge (1,86 metri), de numai 21 de ani.

Aceasta a evoluat în prima parte a acestui an la echipa poloneză OnlyBio Pałac Bydgoszcz (locul 8 în clasamentul final), bifând prima aventură în afara țării natale. Până la experiența din Polonia, volebalista a jucat la VV Set-Up’65 (2016/2017), Talentteam Papendal Arhnem (2018-2020) și Eurosped (2020-2023). Este a 3-a jucătoare din “Țara lalelelor” care îmbracă tricoul formației din “Mica Romă”, după libero-ul Kirsten Knip și coordonatoarea Femke Stoltenborg, ambele în stagiunea 2019/2020.

Iarina Axinte (18 ani), Andra Cojocaru (21 de ani) și Isidora Kockarević (Serbia, 21 de ani), sunt alte jucătoare de perspectivă care evoluează la campioana României, în al cărui efectiv au mai fost anunțate Nneka Onyejekwe (33 de ani, revenire) și Drussyla Andressa Felix Costa (27 de ani, Brazilia).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea