Rămâi conectat

Sport

Trei nume noi la Metalurgistul Cugir, sub comanda lui Marius Opric: Trăşcan, I. Buta şi Grozoni (FC Hunedoara)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Europa Alba Iulia - FC Hunedoara013Antrenorul Marius Opric (39 ani) a condus ieri seară primul antrenament sub Drăgana, la cârma nou-promovatei în eşalonul terţ, Metalurgistul Cugir, înlocuindu-l pe Alexandru Kilin, care nu s-a înţeles cu gruparea cugireană pentru prelungirea contractului. Fostul „principal” al FC Hunedoara nu a venit cu mâna goală la noua sa echipă, aducând deja trei jucători pe care i-a pregătit ediţia trecută lângă Furnale: Trăşcan (23 ani, mijlocaş stânga), I. Buta (25 ani, fundaş central) şi Grozoni (19 ani) – toţi foşti la FC Hunedoara, care urmează să se înţeleagă cu formaţia din Alba în privinţa noilor contracte.

*Coechipier la CF Cugir cu secunzii!

În stagiunea 2003-2004, portarul Marius Opric era component al lotului CF Cugir, formaţie ce a terminat pe locul secund în Liga a 3-a, cu un punct în urma liderului Unirea Sânnicolau Mare (o bătălie dură pentru promovare în care au fost angrenate şi Minerul Lupeni şi Inter Blaj). Din efectivul cugirean făceau parte acum un deceniu şi Şuvaina, Itu, Lăncrănjan, Şuteu sau Iovănescu, primii doi fiind acum „secunzii” lui Opric, dar şi jucători activi. „Pentru mine Metalurgistul Cugir este o provocare din toate punctele de vedere. Mi s-a prezentat un proiect serios, pe termen lung, se fac investiţii şi la baza sportivă, se vrea fotbal la Cugir”, a spus antrenorul Metalurgistului, echipă ce joi, 15 august, de „Adormirea Maicii Domnului” va susţine un meci amical, în deplasare, cu Retezatul Haţeg, echipa din localitatea natală. „Obiectivul nostru, în condiţiile unui sistem nou de campionat nou este clar: minimal, ne dorim să intrăm în play-off”, a spus Marius Opric. Liga a 3-a, ediţia 2013-2014 se va disputa sub forma a 6 serii a câte 12 echipe, cu play-off şi play-out şi va începe în 30 august, urmând ca miercuri, 14 august să fie stabilită componenţa seriilor şi ţintarul turului.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea