Rămâi conectat

Sport

Test serios cu Național Sebiș pentru Unirea Alba Iulia! „Alb-negrii”, sub presiune, după 7 jocuri fără victorie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Unirea Alba Iulia a devenit o simplă echipă de pluton a Seriei a 4-a din eșalonul terț după o serie negativă ce i-a dus pe “alb-negrii” pe poziția a 10-a a ierarhiei, candidate la promovare aflându-se la 12 puncte de fotoliul de lider deținut de Șoimii Lipova.

Elevii lui Bicheși au uitat să câștige, adunând 5 jocuri fără victorie (7 dacă adăugăm aici și întâlnirile cu Cupa României), motiv pentru care fotbaliștii au blocate primele și salariile, obiectivul trasat de conducători 12 puncte în 4 jocuri fiind ratat după primele două. Antrenorul Adrian Bicheși a fost confirmat în funcție până la finele turului, deși la un moment dat se punea înlocuirii sale. În aceste condiții, duelul cu Național Sebiș, o altă reprezentantă a județului rival, Arad, capătă conotații de “finală” pentru gruparea albaiuliană ce nu-și permite să rateze și acest examen stagional.

Echipa albaiuliană încearcă vineri, pe “Cetate” să depășească o evidentă criză. “Sperăm să ne revenim din pumni și să evoluăm la adevărata noastră valoare. Rezultatele din ultima perioadă nu reflectă potențialul jucătorilor am încredere că fotbaliștii sunt în stare să depășească acest moment dificil”, a declarat antrenorul Adrian Bicheși înaintea unui duel ce aduce presiune suplimentară pentru o echipă ce nu și-a justificat pretențiile prin rezultate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea