Teiuşanul Adrian Tîrt, în finala concursului „România Dansează”

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Judeţul Alba are un reprezentant în marea finală a concursului naţional de dans organizat de Antena 1, respectiv pe dansatorul Adrian Tîrt, de 26 de ani, din Teiuş. Adrian dansează pentru titlul şi pentru premiul oferit de Antena 1 împreună cu partenera sa, Tatiana Bătrîncea, 26 de ani, din Republica Moldova.

USR - Alegeri parlamentare 2020

    „Am început să dansez de la vârsta de 13 ani şi iată că au trecut 13 ani de când practic 13 ani deja de când practic acest minunat sport. Totul a pornit de la un simplu concurs de dans sportiv pe care l-am urmărit la TV.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

Rămânând impresionat de eleganţa dansatorilor, a costumelor şi a muzicii am decis să mă  înscriu la cursurile de dans din cadrul Clubului Sportiv TOPAZ din Alba Iulia. Au urmat ore întregi de antrenament, concursuri, spectacole şi entuziasm.  După 5 ani, urmând studiile universitare la Cluj, a trebuit să renunţ la clubul din Alba iulia şi să mă înscriu la un alt club. Napoca Dance a fost alegerea mea unde mi-am însuşit alte 4 stiluri de dans: merengue, bachata, salsa şi tango argentinian.

După ore întregi de studiu şi practică, în toamna anului 2009, am devenit instructor de dans în cadrul clubului Napoca Dance, înfiinţat în 2002.  În preajma pregătirilor pentru campionatul mnaţional de „rueda de casino” am cunoscut-o pe Tatiana.

De comun acord am hotărât să ne unim forţele şi să formăm o pereche pe ringul de dans.  Tatiana a început să danseze tot la Clubul Napoca Dance, de la vârsta de 21 de ani. După ore întregi de muncă au venit şi rezultatele: numeroase spectacole în ţară şi străinătate, concursuri însă cea mai mare realizare este că suntem finalişti ai concursului „România Dansează”. De emisiunea aceasta am aflat dintr-un articol postat pe Facebook şi ne-am zis da, vrem să participăm! România Dansează înseamnă o provocare, o şansă unică să arătăm întregii ţări că dansul este viaţa noastră. Pe lângă faptul că formăm o pereche pe ringul de dans, de 4 ani formăm şi o pereche în viaţa de zi cu zi. Toate acestea ne fac să ne ţinem fruntea sus şi să „rupem scena” duminică, de la ora 20.30, pe Antena 1 ” a declarat  Adrian Tîrt pentru ziarul Unirea.

Duminică, 19 mai, de la 20:30 pe Antena 1 este FINALA!!! Votaţi la SMS  1313 „TATIANA şi ADRIAN”!

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419