Rămâi conectat

Sport

Sub Drăgana, Metalurgistul Cugir duel cu garnitura secundă a CFR-ului Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gruparea de sub Drăgana revine în faţa fanilor, vineri, de la ora 15.00, pentru întâlnirea din etapa a 9-a a eşalonului terţ contra echipei secunde a prim-divizionarei din Gruia. „Arena CSO” reprezintă o redută inexpugnabilă pentru oaspeţii, „roş-albaştrii” reprezentând singura formaţie din Seria a 5-a ce nu a pierdut niciun punct pe teren propriu. 

După remiza din derby-ul judeţean de la Galda de Jos, Metalurgistul Cugir a cedat fotoliul de lider, despărţită fiind de golaveraj de prima clasată, conjudeţeana Performanţa Ighiu. „CFR 2 are un lot de perspectivă, cu jucători selecţionaţi din întreaga ţară, o echipă interesantă şi imprevizibilă. Dacă nu facem greşeli individuale majore, atunci putem obţine rezultatele dorite”, a menţionat Călin Moldovan.

Cugirenii nu contează pe juniorul Scurtu (fractură la maleolă, indisponibil tot turul), iar veteranul Itu este incert. CFR Cluj 2 este clasată pe poziţia a 8-a, cu 12 puncte, adunând trei remize în deplasare („U” Cluj, Sănătatea Cluj şi CS Iernut).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4, etapa a 23-a: liderul CIL Blaj, 4-0 în deplasare cu CSM Unirea Alba Iulia și 100 de goluri marcate! Moment de reculegere pentru Ciprian Râșniță (Limbenii Limba) *CSM Unirea Alba Iulia 2 – CIL Blaj 0-4 (0-2): Nicula (38), R. Trif (45, penalty), Tomuța (61), Borșoi (77). Liderul, a treia victorie consecutivă, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea