Rămâi conectat

Ştirea Ta

ȘTIREA TA: Alo, Bazinul Olimpic din Alba Iulia? Nu! Bine ați venit la Credit Bank…

Publicat

în

Persoanele interesate să obțină orice informație cu privire la serviciile oferite de Bazinul Olimpic din Alba Iulia, apelând numărul de telefon pus la dispozițifacebook Bazinul Olimpic Alba Iuliae pe pagina oficială de Facebook a complexului sportiv și de agrement, pot afla totul … despre cum să acceseze un credit bancar. Dintr-un motiv simplu! Pentru că este numărul de telefon al unei bănci !

Un cititor pățit ne-a sesizat această stare de fapt, după ce, încercând să contacteze Bazinul Olimpic din Alba Iulia, a fost întâmpinat cu “Bine ați venit la Credit …. Bank !”..

“În cazul în care, așa cum pare, este 
vorba despre pagina oficială a Bazinului Olimpic, vorbim despre o gafă care pe mine personal m-a enervat. Am fost luni (n.r 21 martie) cu copilul și era închis. Am sunat acum să întreb dacă este deschis, ce orar este valabil și numai că nu am înjurat-o pe doamna de la centrala băncii. Mă enervez instant când îi aud pe ăștia cu creditele. Și din câte știu, bazinul ăstă funcționează cu bani publici, cu banii albaiulienilor. Nu e principala problemă a orașului dar poate fi și acesta un exemplu de incompetență pe nervii mei !”, ne-a scris M.C. în sesizarea transmisă la secțiunea ȘTIREA TA.

Elit - Gustul Desăvârșit

facebook Bazinul Olimpic Alba Iulia2

Dacă eroarea îi aparține, rămâne ca Primăria Alba Iulia, administratorul bazei de agrement, să facă lumină în acest caz. Să remedieze eroarea și eventual să-și ceară scuze celor care s-au simțit deranjați că au ajuns, fără voia lor, să vorbească cu reprezentanții unei bănci, în loc de funcționarii care lucrează la Bazinul Olimpic. (BP)

–––––––––––––––––––––––––––––––––-

Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Publicat

în

ACCIDENT rutier la Sebeș: Două mașini s-au „pupat” într-o intersecție

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, 9 august 2022, în municipiul Sebeș, la intersecția dintre străzile Sava Henția și Aleea Parc.

Potrivit cititorului ziarulunirea.ro care a trimis fotografiile pe adresa redacției, evenimentul rutier s-a petrecut din cauza unei neacordări de prioritate.

Poliția nu a intervenit în cazul de față, întrucât șoferii au încheiat o constatare amiabilă al acestui accident.

Elit - Gustul Desăvârșit

De asemenea, nici o persoană nu a fost rănită în urma impactului.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Publicat

în

Cursă cu „obstacole” în municipiul Sebeș: Lucrările de pe o stradă au devenit un pericol pentru trecători. „Groapa imensă e lăsată nesemnalizată”

Lucrările desfășurate pe strada Dorin Pavel din municipiul Sebeș au pus în încurcătură cetățenii din oraș care locuiesc în această zonă.

O femeie din localitate a expus problema în mediul online, printr-un mesaj postat pe pagina sa de socializare.

„Am semnalat in privat Primaria Municipiului Sebes in legătura cu lucrările efectuate pe strada Dorin Pavel, însă nu am primit nici un raspuns.

Elit - Gustul Desăvârșit

De mai bine de doua săptămâni nu mai lucrează nimeni.

Groapa imensa e lăsată nesemnalizată de atunci, pe trotuare abia se poate circula pe jos, nu mai vorbim de intrat cu mașina in curte…”, a fost mesajul postat de femeie, pe pagina sa de socializare.


 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Ştirea Ta

FOTO ȘTIREA TA| Din lipsă de locuri de parcare, un șofer din Alba a învățat să joace șotron cu mașina

Publicat

în

Din lipsă de locuri de parcare, un șofer din Alba a învățat să joace șotron cu mașina

Inspirat de lipsa locurilor de parcare din zona Bulevardului Transilvaniei din Alba Iulia, un șofer din Alba s-a decis să-și oprească autoturismul într-un loc mai aparte.

Așa cum se poate observa și într-o fotografie trimisă de un cititor ziarulunirea.ro pe adresa redacției, șoferul și-a parcat mașina pe locul de șotron amenajat de către autorități pe bulevard.

Numărul limitat de locuri de parcare din orașul nostru i-a împins pe mulți șoferi să devină inventivi, mulți alegând locuri din ce în ce mai neconvenționale.

Elit - Gustul Desăvârșit

 Fiți la curent cu ultimele articole publicate. Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii