Rămâi conectat

Sport

Startul returului Ligii a IV-a, amânat, din pricina vremii nefavorabile, pentru 10-11 martie | Și Liga a 3-a foarte aproape de amânare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Returul Ligii a IV-a Alba a fost amânat cu o săptămână, prima etapă din sezonul de primăvară urmând să se dispute în weekend-ul 10-11 martie, din pricina vremii nefavorabile, în loc de 3-4 martie. Decizia a fost luată în cadrul unui Comitet de Urgență al Asociației Județene de Fotbal Alba, la solicitarea majorității cluburilor din cel de-al 4-lea eșalon. „Este o decizie firească. S-a amânat cu o săptămână reluarea Ligii a IV-a, care va începe tot cu etapa a 16-a, urmând să fie inclusă o etapă intermediară, la o dată care o vom stabili în cursul lunii martie„, a confirmat Cristian Petropulos, președintele AJF Alba, intermediara fiind stabilită în 12 aprilie.

Așadar, Liga a IV-a va debuta în 2018, cu numai 14 echipe la start, retrase fiind Rapid CFR Teiuș și Arieșul Apuseni Baia de Arieș, în 10-11 martie, la fel ca și Liga a V-a.

*Urmează la rând Liga a 3-a

De asemenea, sunt șanse mari ca și Liga a 3-a să nu debuteze în acest weekend, tot din motive cauzate de meteo, acest lucru urmând să fie votat într-o ședință a Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, programată miercuri, 28 februarie. Sunt foarte multe solicitări ale cluburilor din eșalonul terț în acest sens, mai ales cele din Muntenia și Moldova, iar din acest motiv se va comprima foarte mult returul ce cuprinde deja două etape intermediare (în 25 aprilie, mutată din 18 aprilie când sunt alegeri la FRF, și și 8 mai).

Deja conjudețenele și-au legat partide de verificare: Performanța Ighiu – Minaur Baia Mare (joi, la Iclod), FC Hermannstadt II – Metalurgistul Cugir (ora 12.00) și  „U” Cluj – Industria Galda (ora 16.30) – vineri, 2 martie, respectiv CS Zlatna – Unirea Alba Iulia (sâmbătă, 3 martie, ora 11.00).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea