Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

SCMU Craiova – Volei Alba-Blaj 0-3 *Echipa din „Mica Romă” sigură de locul secund

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj și-a respectat statutul de favorită și a câștigat în deplasare cu SCMU Craiova, scor 3-0 (25-14, 25-14, 25-19), meci contând pentru penultima rundă a sezonului regulat din Divizia A1 la volei feminin.

Echipa din „Mica Romă” a bifat a 6-a victorie la rând și cu 52 de puncte se poziționează pe locul secund. În ultima rundă, Volei Alba-Blaj va întâlni acasă pe CSM Satu Mare (sâmbăta viitoare, la ora 18.00), un meci facil, pentru pregătirea semifinalelor cu CSM București. „Felicit jucătoarele și staff-ul tehnic pentru modul cum au abordat jocul. Am fost o adevărată echipă, iar scorul reflectă cele petrecute în teren. Mulțumim celor de la Craiova pentru modul cum s-au comportat„, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu.

Lot Volei Alba-Blaj: Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Martina Utla, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu; au mai intrat Ivana Djerisilo, Jacqueline Souza, Adriana Dudnic, n-au jucat Adina Stanciu, Natasha Matseichyk.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4 | Spicul Daia, scorul etapei; Greapcă, hat-trick pentru Energia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Viitorul Sântimbru a urcat pe locul secund în Liga 4, după etapa a 24-a. Spicul Daia a scorul etapei cu CSM Unirea Alba Iulia, golgheterul Greapcă, hat-trick pentru Energia *CIL Blaj – CS Ocna Mureș 3-1 (2-0) Echipa din „Mica Romă” a câștigat derby-ul rundei și este foarte aproape să devină campioana celui de-al 4-lea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea