Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 18.00, la Simeria, CS Hunedoara – Metalurgistul Cugir | Test cu gândul la barajul de promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 18.00, în penultima rundă a play-off-ului Seriei a 9-a a eșalonului terț, la Simeria este duelul primelor două clasate CS Hunedoara (69 de puncte) și Metalurgistul Cugir (locul secund, 48 de puncte).

Cu sacii deja în căruță, respectiv calificate la barajul de promovare în eșalonul secund, combatantele au parte de un test fără importanță în configurația ierarhiei, fiind cu gândul la dublele din 25 și 28 mai, cu CAO Oradea (hunedorenii) și Minaur Baia Mare (cugirenii), reprezentantele Seriei a 10-a. Și tocmai din acest punct de vedere, al lipsei mizei, este de așteptat să existe multe modificări în formulele aliniate de Florin Maxim și Lucian Itu. Al doilea an la rând prezentă la barajul pentru accederea în Liga a 2-a, formația “roș-albaștrilor” nu se poate baza în acest duel pe Vitinha și M. Lupu (suspendați), alături de mai vechii indisponibili Tăban, P. Păcurar și I. Grozav.

Gruparea de lângă furnale, imbatabilă în acest sezon (alături de CSM Reșița, prima din Seria a 7-a) după 26 de partide (3 remize), are cele mai multe puncte strânse și cel mai prolific atac (82 de goluri), cu Andrei Hergheligiu golgheterul seriei împreună cu Victoraș Astafei (Unirea Ungheni) – 19 reușite. În precedentele dueluri directe, prima clasată a câștigat în 3 rânduri (3-1 la Hunedoara în toamnă și același scor la Cugir, în 26 martie; plus 5-2 la ultima deplasare, în 30 aprilie), înregistrându-se și o remiză albă la Hunedoara (9 aprilie) – singurele puncte interne irosite.

“Abordăm confruntarea cu ce avem mai bun la dispoziție, nu menajăm pe nimeni. Este un examen prin care pregătim barajul, un meci în care ne testăm potențialul”, a spus Lucian Itu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Înotătorii LPS Alba Iulia la Naționale: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz

Dan HENEGAR

Publicat

în

Înotătorii LPS Alba Iulia la Campionatele Naționale de seniori, tineret și juniori: Andrea Zsebe – 3 medalii de argint, ștafetele combinate – două medalii de bronz La Campionatul Național de seniori, tineret și juniori, înotătorii de la LPS Alba Iulia au reușit rezultate de apreciat, fiind adjudecate 5 medalii, toate în probele juniorilor II. Astfel, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea