Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj | “Roș-albaștrii”, în căutarea primei victorii a anului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17.00, în a treia rundă a play-off-ului Seriei a 9-a din eșalonul terț, Metalurgistul Cugir (locul 2, 39 de puncte) întâlnește pe Viitorul Cluj (locul 4, 33 de puncte), formația lui Marius “Papi” Popescu fiind revelația acestei stagiuni, una abordată din postura de debutantă.

“Roș-albaștrii” vin după remiza albă de la Hunedoara (primele puncte interne pierdute de lider), al doilea egal la rând, și vizează să realizeze prima victorie a anului. Asta întrucât în 2022 în dreptul cugirenilor s-au strâns 5 partide fără succes (o serie de șase jocuri în care nu s-au impus, incluzând aici și ultima întâlnire din 2022) și numai 3 puncte adunate. Chiar dacă la precedenta descindere sub Drăgana oaspeții au pierdut net (0-3, în 16 octombrie), Viitorul a produs oponenților primul insucces al anului (2-1 acum o lună, în 18 martie), rezultat cu care s-au calificat între primele 4 echipe. În play-off, clujenii au fost surclasați lângă furnale (0-5) dar au învins runda trecută pe Unirea Ungheni (2-1), ocupanta treptei a treia a podiumului, dând indirect o mână de ajutor Metalurgistului.

“Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm meciul. În plan moral e nevoie de o victorie întrucât nu am mai învins de ceva vreme. În play-off orice punct contează, avem în față o echipă tânără, surprinzătoare, nu va fi defel simplu”, a explicat antrenorul Lucian Itu. Va reveni I. Grozav (după suspendare), însă nu sunt apți Tăban (va absenta până la toamnă) și Dohotariu (în recuperare).


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Târg de Crăciun la Liceul cu Program Sportiv Alba Iulia | Strângere de fonduri pentru dotarea și modernizarea bibliotecii

Dan HENEGAR

Publicat

în

După modelul de succes din 2022, când s-au strâns fonduri pentru realizarea unui teren de sport acoperit, lucrările fiind în desfășurare, și în acest an Târgul de Crăciun al Liceului cu Program Sportiv Alba Iulia are un scop bine definit: crearea unei biblioteci funcționale, sub deviza “Împreună pentru școala noastră”. Printr-un parteneriat cu Narada, în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare