Rămâi conectat

Sport

Sâmbătă, ora 17.00, Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj | “Roș-albaștrii”, în căutarea primei victorii a anului!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 17.00, în a treia rundă a play-off-ului Seriei a 9-a din eșalonul terț, Metalurgistul Cugir (locul 2, 39 de puncte) întâlnește pe Viitorul Cluj (locul 4, 33 de puncte), formația lui Marius “Papi” Popescu fiind revelația acestei stagiuni, una abordată din postura de debutantă.

“Roș-albaștrii” vin după remiza albă de la Hunedoara (primele puncte interne pierdute de lider), al doilea egal la rând, și vizează să realizeze prima victorie a anului. Asta întrucât în 2022 în dreptul cugirenilor s-au strâns 5 partide fără succes (o serie de șase jocuri în care nu s-au impus, incluzând aici și ultima întâlnire din 2022) și numai 3 puncte adunate. Chiar dacă la precedenta descindere sub Drăgana oaspeții au pierdut net (0-3, în 16 octombrie), Viitorul a produs oponenților primul insucces al anului (2-1 acum o lună, în 18 martie), rezultat cu care s-au calificat între primele 4 echipe. În play-off, clujenii au fost surclasați lângă furnale (0-5) dar au învins runda trecută pe Unirea Ungheni (2-1), ocupanta treptei a treia a podiumului, dând indirect o mână de ajutor Metalurgistului.

“Trebuie să facem tot posibilul să câștigăm meciul. În plan moral e nevoie de o victorie întrucât nu am mai învins de ceva vreme. În play-off orice punct contează, avem în față o echipă tânără, surprinzătoare, nu va fi defel simplu”, a explicat antrenorul Lucian Itu. Va reveni I. Grozav (după suspendare), însă nu sunt apți Tăban (va absenta până la toamnă) și Dohotariu (în recuperare).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea