Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna | CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sâmbătă, CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir, derby „de Alba”, la Zlatna, CSU Alba Iulia și Industria Galda, reprezentații interne

La finele unei săptămâni încărcate, cu trei jocuri pentru divizionarele terțe, sunt prevăzute întâlnirile etapei a 8-a din play-off-ul și play-out-ul Ligii 3. Toate conjudețenele evoluează sâmbătă, 11 mai, la ora 18.00, duelurile fiind la Zlatna (derby „de Alba”), Sebeș și Galda de Jos.

*CSU Alba Iulia (locul 4, 37 de puncte) – Unirea Ungheni (locul 2, 49 de puncte), sâmbătă, ora 18.00, la Sebeș, pe „Pielarul”, în play-off.

Studenții vin după umilința înregistrată la Bistrița, acel 0-6 usturător de miercuri în compania liderului, și au în față o formație deja calificată la barajul de promovare. Este ultima reprezentație internă pentru gruparea albaiuliană, în penultima rundă stagională. În urmă cu două săptămâni, la Ungheni vizitatorii au învins cu 3-2, debut cu dreptul pentru „interimarul” Nicolae Ghișa.

*Industria Galda (locul 6, 11 puncte) – Avântul Reghin (locul 4, 22 de puncte), sâmbătă, ora 18.00, în play-out.

Formația „galben-albaștrilor” are două jocuri consecutive în fața fanilor, dar este deja retrogradată. În „intemediară”, găldenii au remizat la Cugir, punând capăt unei serii de șase jocuri pierdute (este al doilea punct din acest an, din cele 10 jocuri susținute). La precedenta reprezentație directă, la Reghin, în urmă cu o lună, s-a consemnat revenirea antrenorului Paul Ciucă pe banca tehnică.

*CSM Unirea Alba Iulia (locul întâi, 47 de puncte) – Metalurgistul Cugir (locul 3, 32 de puncte), sâmbătă, ora 18.00, la Zlatna, în play-out.

„Alb-negrii” și-au amânat jocul cu ACS Tg. Mureș (se va disputa marți, 14 mai) și au avut pauză o săptămână până la acest derby „de Alba”, penultimul al sezonului. Echipa condusă de Alexandru Pelici, singura imbatabilă din Seria 9 în acest an, are 6 victorii succesive (9 meciuri adjudecate din 10). În duelurile directe cu formația cugireană s-au strâns 6 întâlniri în care uniriștii nu au pierdut, ultimele două, în deplasare (1-1 și 2-1, în această primăvară), precedentul eșec fiind înregistrat anul trecut, în 25 martie (0-2 la Cugir).

Vor lipsi, din motive de suspendare, Fetița, respectiv Udrea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba

Dan HENEGAR

Publicat

în

FOTO: Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat „Fotbal în familie” | 16 echipe participante la turneul organizat de AJF Alba Familia Pașca-Igna, din Albac, a câștigat a treia ediție a turneului „Fotbal în familie”. Asociația Județeană de Fotbal Alba, în parteneriat cu Federația Română de Fotbal, Consiliul Județean Alba, CSM Unirea Alba Iulia și Primăria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea