Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Sâmbătă, amical interesant sub Drăgana între conjudețene: Metalurgistul Cugir – Industria Galda | Boancă și Rodean, sub comanda lui Ciucă și în retur

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Parc” se dispută unicul amical al iernii între conjudețenele din eșalonul terț, Metalurgistul Cugir urmând să întâlnească Industria Galda, într-o partidă ce se anunță atractivă. Formația lui Călin Moldovan este invincibilă în jocurile de pregătire, iar găldenii au pierdut un singur meci, săptămâna trecută, în deplasare, cu „U” Cluj.

Dacă în distribuția „roș-albaștrilor”, noutatea din intersezon este juniorul G. Goșa (Pandurii Tg. Jiu 2), în schimb Industria Galda a avut în această iarnă cea mai frământată perioadă la nivelul efectivului. Totuși, după plecările în străinătate ale titularilor Căt. Ștef, Cernea și G. Goronea, găldenii au și vești bune. Jucătorii de bază D. Lupșan și S. Mureșan au rămas la ocupanta poziției a treia, deși au fost curtați de Unirea Alba Iulia. De asemenea și juniorul Ionuț Boancă va continua sub comanda lui Paul Ciucă, chiar dacă a cochetat în această perioadă cu câteva formații din eșaloanele superioare. Ultima veste vine dinspre fundașul Bodgan Rodean, care și el este plecat la muncă, dar va reveni în țară în cursul lunii martie și va sta până în mai, răstimp în care va reveni la antrenamentele echipei din Seria a 5-a.

Practic după această repetiție se intră în linie dreaptă pentru returul stagional, programul săptămânii viitoare fiind următorul: *Metalurgistul Cugir: amicale cu Arieșul Mihai Viteazu (miercuri, 21 februarie) și Transalpina Șugag (sâmbătă, 24 februarie, acasă); *Industria: cu Hermannstadt 2 (sâmbătă, 24 februarie).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Metalurgistul Cugir – Viitorul Cluj 2-3 (1-0), în ultima rundă a turului în play-out | „Roș-albaștrii”, eșec după ce au condus cu 2-0!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eșec neverosimil pentru Metalurgistul Cugir, 2-3 (1-0) pe propriul teren cu Viitorul Cluj, asta după ce gazdele au condus cu 2-0 și au primit 3 goluri în actul secund în mai puțin de 10 minute În minutul 15, căpitanul gazdelor, Tudor Șaucă a deschis scorul (șut din voleu), iar Vitinha (60, reluare cu capul la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea