Sâmbătă, amical interesant sub Drăgana între conjudețene: Metalurgistul Cugir – Industria Galda | Boancă și Rodean, sub comanda lui Ciucă și în retur

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul “Parc” se dispută unicul amical al iernii între conjudețenele din eșalonul terț, Metalurgistul Cugir urmând să întâlnească Industria Galda, într-o partidă ce se anunță atractivă. Formația lui Călin Moldovan este invincibilă în jocurile de pregătire, iar găldenii au pierdut un singur meci, săptămâna trecută, în deplasare, cu “U” Cluj.

Dacă în distribuția “roș-albaștrilor”, noutatea din intersezon este juniorul G. Goșa (Pandurii Tg. Jiu 2), în schimb Industria Galda a avut în această iarnă cea mai frământată perioadă la nivelul efectivului. Totuși, după plecările în străinătate ale titularilor Căt. Ștef, Cernea și G. Goronea, găldenii au și vești bune. Jucătorii de bază D. Lupșan și S. Mureșan au rămas la ocupanta poziției a treia, deși au fost curtați de Unirea Alba Iulia. De asemenea și juniorul Ionuț Boancă va continua sub comanda lui Paul Ciucă, chiar dacă a cochetat în această perioadă cu câteva formații din eșaloanele superioare. Ultima veste vine dinspre fundașul Bodgan Rodean, care și el este plecat la muncă, dar va reveni în țară în cursul lunii martie și va sta până în mai, răstimp în care va reveni la antrenamentele echipei din Seria a 5-a.

Practic după această repetiție se intră în linie dreaptă pentru returul stagional, programul săptămânii viitoare fiind următorul: *Metalurgistul Cugir: amicale cu Arieșul Mihai Viteazu (miercuri, 21 februarie) și Transalpina Șugag (sâmbătă, 24 februarie, acasă); *Industria: cu Hermannstadt 2 (sâmbătă, 24 februarie).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...