Rămâi conectat

Sport

Remiză spectaculoasă sub Drăgana între conjudețene! Metalurgistul Cugir – Industria Galda 2-2 (0-2)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Meci frumos pe Stadionul „Parc” din Cugir la primul „derby” județean din perioada de pregătire. Metalurgistul Cugir a găzduit partida contra Industriei Galda, la capătul căruia s-a înregistrat o remiză (la fel ca în campionat, atunci 1-1), scor 2-2 (0-2). Industria Galda a avut un avantaj de două goluri la pauză, după reușitele lui Bedelean (10) și Baghiu (27), însă Cugirul a revenit, și a egalat, printr-o dublă semnată de juniorul M. Codrea (60, 75). Mai mult, Metalurgistul a avut și un penalty ratat prin golgheterul Făgărășanu (35).

Vecine în clasamentul Ligii a 3-a, Seria a 5-a, Metalurgistul Cugir și Industria Galda s-au duelat și în partidă amicală, ieșind un joc frumos de ambele părți, plin de suspans, cu Galda conducând și Cugirul revenind în a 2-a repriză. Industria a început mai bine întâlnirea de sub Drăgana și a punctat prin Bedelean, în minutul 10. S-a făcut 2-0 în min. 27, când Baghiu a reușit să îl invingă pe N. Bănică. Metalurgistul a ratat șansa să se apropie de adversari, în min. 35, când golgheterul Făgărășanu a ratat o lovitură de pedeapsă. Balanța s-a înclinat în a doua parte, când Cugirul a forțat mai mult în atac, reușind să reducă din diferență, în min. 60, la reușita juniorului M. Codrea. Acesta a reușit dubla 15 minute mai târziu (75) și a consfințit soarta partidei.

Metalurgistul Cugir rămâne neînvinsă în seria jocurilor de pregătire, având 3 remize ( cu Jiul Petroșani, „U” Cluj și Industria Galda), respectiv două victorii (CS Hunedoara și Cetate Deva). De partea cealaltă, Industria Galda are un singur eșec, suferit la liderul Seriei a 5-a din Liga a 3-a, „U” Cluj, două victorii, cu Navobi Alba Iulia și CS Soda Ocna Mureș, respectiv remiza contra Metalurgistului Cugir.

Metalurgistul Cugir: N. Bănică – Tăban, Itu, Negrescu, Vărărean – M. Popa, Sorian – Ciobanu, Șaucă, Codrea – Făgărășanu. Au mai evoluat: Crivăț, Scurtu, M. Udrea, Șuteu, Neagu. Șt. Radu – nerefăcut. Antrenor Călin Moldovan.

Industria Galda: Iancău – Schiau, Haiduc, Trif, Boancă – Vonya – Bedelan, Sârbu, Costea, Baghiu – S. Mureșan. Au mai evoluat: Angeru, Mattias, Olar, Dup. Nu au fost folosiți: Stoia, D. Popa, Puha, Crăciun. Au lipsit: Frențiu, D. Lupșan, Moga, Cristea, Apetri – recuperare.

Practic după această repetiție se intră în linie dreaptă pentru returul stagional, programul săptămânii viitoare fiind următorul: *Metalurgistul Cugir: amicale cu Arieșul Mihai Viteazu (miercuri, 21 februarie) și Transalpina Șugag (sâmbătă, 24 februarie, acasă); *Industria: cu Hermannstadt 2 (sâmbătă, 24 februarie).

Tudor STAN


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea