Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera

Regia: Arkasha Stevenson
Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli
Gen Film: Horror
Durată: 125 min
Rating: N 15
Când o tânără americană este trimisă la Roma pentru a începe o viață de slujire a bisericii, ea se confruntă cu o parte întunecată care o face să-și pună la îndoială propria credință și descoperă o conspirație terifiantă care plănuiește să dea naștere răului întrupat
Joi 20:45

Monkey Man / Omul-maimuță Avanpremiera

Regia: Dev Patel
Cu: Dev Patel, Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala
Gen Film: Actiune, Thriller
Durată: 127 min
Rating: N 15
Omul-maimuță spune povestea lui Kid (Dev Patel), un tânăr anonim care trăiește cu greu într-un club de lupte clandestin unde, noapte de noapte, purtând o mască de gorilă, este bătut până la sânge de luptători mai populari pentru bani.

După ani de furie reprimată, Kid descoperă o modalitate de a se infiltra în enclava elitei sinistre a orașului. Pe măsură ce traumele copilăriei sale dau în clocot, mâinile sale cu cicatrici misterioase declanșează o campanie explozivă de răzbunare pentru a regla conturile cu cei care i-au luat totul.
Joi 21:00

Big Trip 2: Special Delivery / Aventură în natură 2 Avanpremiera

Regia: Natalya Nilova, Vasiliy Rovenskiy
Cu: Bernard Jacobsen, Stephen Thomas Ochsner
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie
Durată: 95 min
Rating: AG
Doi prieteni, ursul Patrick și iepurele Oscar, ajung din greșeală să aibă grijă de un pui de grizzly. Împreună cu alți doi prieteni, un urs panda și o barză, ei pornesc într-o aventură pentru a duce puiul la cei care trebuie să-i fie de fapt mamă și tată.
Dublat: Sambata, Duminica 12:20

Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu

Regia: Adam Wingard
Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry
Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller
Durată: 120 min
Rating: AP12
Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.

„Godzilla x Kong: Un nou imperiu” explorează noi aspecte ale originilor acestor titani, precum și misterele Insulei Skull, în timp ce dezvăluie bătălia mitică ce a ajutat la formarea acestor ființe extraordinare și le-a legat de omenire pentru totdeauna.
Vineri pana Miercuri 14:00; 19:10; 21:00
Joi 14:15; 18:45; 21:15

Arthur the King / Regele Arthur

Regia: Simon Cellan Jones
Cu: Mark Wahlberg, Nathalie Emmanuel, Simu Liu
Gen Film: Aventuri
Durată: 117 min
Rating: AG
Bazat pe o poveste reală incredibilă, Regele Arthur e povestea lui Light, disperat după o ultimă șansă de a câștiga, în timp ce convinge un sponsor să-l susțină pe el și o echipă de atleți (Simu Liu, Nathalie Emmanuel și Ali Suliman) pentru Campionatul Mondial de Curse de Aventură din Republica Dominicană. Pe măsură ce echipa este împinsă până la limitele extreme ale rezistenței, Arthur redefinește ce înseamnă cu adevărat victoria, loialitatea și prietenia.
Vineri pana Miercuri 18:40; 20:45
Joi 18:25

Best Birthday Ever / Cea mai frumoasă zi de naștere

Regia: Michael Ekbladh
Cu: Jonathan Bailey, Jennifer Saunders, Adrian Edmondson, Harry Capper Wright
Gen Film: Animatie
Durată: 77 min
Rating: AG
Cea mai frumoasă zi de naștere spune povestea micului Charlie, un iepuraș care locuiește cu familia și animalele de companie, într-o casă de la marginea orașului. Ca oricine la vârsta lui, Charlie merge la grădiniță și se bucură de jocurile cu prietenii din vecini. Este obișnuit să acapareze atenția părinților, dar totul se schimbă când apare Clara, sora sa mai mică. Urmează o aventură neașteptată în care iepurașul este însoțit de prietena sa cea mai bună, Monica.
Dublat: Vineri, Luni pana Miercuri 12:30; 14:20
Sambata, Duminica 14:20
Joi 12:00

Sleeping Dogs / Fantomele trecutului

Regia: Adam Cooper
Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan
Gen Film: Crima, Mister, Thriller
Durată: 115 min
Rating: N 15
Russell Crowe este Roy Freeman, un fost detectiv criminalist cu pierderi de memorie, forțat să revină asupra unui caz pe care nu și-l mai amintește. În timp ce viața unui om atârnă în balanță pe culoarul morții, Freeman trebuie să pună cap la cap dovezile brutale dintr-o anchetă veche de zece ani, descoperind o rețea sinistră de secrete îngropate și trădări legate de trecutul său.
Vineri pana Miercuri 18:25
Joi 16:00

Immaculate / Imaculata

Regia: Michael Mohan
Cu: Sydney Sweeney
Gen Film: Horror
Durată: 94 min
Rating: IM18
Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.
Vineri pana Miercuri 21:35
Joi 19:00

Kung Fu Panda 4 3D

Regia: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Cu: Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Awkwafina, Viola Davis
Gen Film: Actiune, Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 99 min
Rating: AG
Urmăriți-l pe Po cum cască ochii în aventurile sale în China antică. Po, ursul panda a cărui dragoste pentru artele marțiale este egalată doar de pofta sa de mâncare.
Dublat: Vineri pana Miercuri 11:40; 13:45; Joi 13:30
Subtitrat: Vineri pana Miercuri 16:35; Joi 16:40

Imaginary / Demonul copilăriei

Regia: Jeff Wadlow
Cu: Betty Buckley, DeWanda Wise, Veronica Falcón, Matthew Sato
Gen Film: Horror
Durată: 105 min
Rating: N 15
Când Jessica (DeWanda Wise) se mută înapoi în casa copilăriei sale cu familia, cea mai tânără fiică vitregă a sa, Alice (Pyper Braun), dezvoltă un atașament straniu față de un ursuleț de pluș pe nume Chauncey pe care îl găsește în subsol. Alice începe să se joace cu Chauncey jocuri care, din amuzante și copilărești, devin din ce în ce mai sinistre.
Pe măsură ce comportamentul lui Alice devine de-a dreptul îngrijorător, Jessica intervine doar pentru a-și da seama că Chauncey este mult mai mult decât simplul ursulețul de pluș pe care ea îl credea.
Vineri pana Miercuri 16:10
Joi 13:45

Dune: Part Two / Dune: Partea II

Regia: Denis Villeneuve
Cu: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem
Gen Film: Actiune, Aventura, Drama, SF
Durată: 171 min
Rating: N 15
Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea.
Vineri pana Miercuri 15:50
Joi 15:40

Butterfly Tale 3D / Povestea magică a fluturilor

Regia: Sophie Roy
Cu: Mena Massoud, Tristan D. Lalla, Nagmeh Alaei, Nick Julius Schuck
Gen Film: Animatie, Familie
Durată: 87 min
Rating: AG
O pereche de fluturi rivali formează o prietenie puțin probabilă. Animația îl urmârește pe tânărul fluture pe nume Patrick ce pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura, chiar și cu o singură aripă.
Dublat: Vineri pana Miercuri 12:00
Joi 12:20

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor. Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea