Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 22 – 28 martie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Godzilla x Kong: The New Empire 3D / Godzilla x Kong: Un nou imperiu Avanpremiera

Regia: Adam Wingard
Cu: Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry
Gen Film: Actiune, Aventuri, SF, Thriller
Durată: 120 min
Rating: AP12
Bătălia legendară continuă! Monsterverse urmărește confruntarea explozivă din „Godzilla vs. Kong” cu o aventură complet nouă care îi surprinde pe atotputernicul Kong și pe înfricoșătorul Godzilla în fața unei amenințări de proporții, amenințând însăși existența lor și a întregii omeniri.
„Godzilla x Kong: Un nou imperiu” explorează noi aspecte ale originilor acestor titani, precum și misterele Insulei Skull, în timp ce dezvăluie bătălia mitică ce a ajutat la formarea acestor ființe extraordinare și le-a legat de omenire pentru totdeauna.
Joi 21:10

Arthur the King / Regele Arthur Avanpremiera

Regia: Simon Cellan Jones
Cu: Mark Wahlberg, Nathalie Emmanuel, Simu Liu
Gen Film: Aventuri
Durată: 117 min
Rating: AG
Bazat pe o poveste reală incredibilă, Regele Arthur e povestea lui Light, disperat după o ultimă șansă de a câștiga, în timp ce convinge un sponsor să-l susțină pe el și o echipă de atleți (Simu Liu, Nathalie Emmanuel și Ali Suliman) pentru Campionatul Mondial de Curse de Aventură din Republica Dominicană. Pe măsură ce echipa este împinsă până la limitele extreme ale rezistenței, Arthur redefinește ce înseamnă cu adevărat victoria, loialitatea și prietenia.
Sambata, Duminica 18:50

Frumoasa si Bestia

Regia: Daniel Burcea
Cu: Daniel Burcea, Victor Bucur
Gen Film: Teatru
Durată: 45 min
Rating: AG
Spectacol de teatru proiectat, recomandat copiilor peste 3 ani. S-a intamplat odata ca un negustor, odinioara foarte instarit, irosindu-si averile, sa fie nevoit sa se mute intr-o mica ferma de la tara, impreuna cu cele trei fiice ale sale. Viata lor in schimb nu era in totalitate fericita deoarece fetele mai mari erau foarte nemultumite de cele intamplate, dar mezina, care se numea Belle, incerca sa-si mangaie tatal si sa transforme umila lor locuinta intr-o casa primitoare.
Duminica 11:30

Best Birthday Ever / Cea mai frumoasă zi de naștere

Regia: Michael Ekbladh
Cu: Jonathan Bailey, Jennifer Saunders, Adrian Edmondson, Harry Capper Wright
Gen Film: Animatie
Durată: 77 min
Rating: AG
Cea mai frumoasă zi de naștere spune povestea micului Charlie, un iepuraș care locuiește cu familia și animalele de companie, într-o casă de la marginea orașului. Ca oricine la vârsta lui, Charlie merge la grădiniță și se bucură de jocurile cu prietenii din vecini. Este obișnuit să acapareze atenția părinților, dar totul se schimbă când apare Clara, sora sa mai mică. Urmează o aventură neașteptată în care iepurașul este însoțit de prietena sa cea mai bună, Monica.
Dublat: Vineri, Luni pana Miercuri 12:30; 14:20
Sambata, Duminica 12:00; 16:30
Joi 12:00; 14:25

Sleeping Dogs / Fantomele trecutului

Regia: Adam Cooper
Cu: Karen Gillan, Russell Crowe, Marton Csokas, Tommy Flanagan
Gen Film: Crima, Mister, Thriller
Durată: 115 min
Rating: N 15
Russell Crowe este Roy Freeman, un fost detectiv criminalist cu pierderi de memorie, forțat să revină asupra unui caz pe care nu și-l mai amintește. În timp ce viața unui om atârnă în balanță pe culoarul morții, Freeman trebuie să pună cap la cap dovezile brutale dintr-o anchetă veche de zece ani, descoperind o rețea sinistră de secrete îngropate și trădări legate de trecutul său.
Vineri pana Joi 20:50

Immaculate / Imaculata

Regia: Michael Mohan
Cu: Sydney Sweeney
Gen Film: Horror
Durată: 94 min
Rating: IM18
Cecilia, o femeie devotată complet bisericii, este primită cu căldură la o mănăstire strălucitoare din peisajul mirific al Italiei rurale. Tânăra călugăriță începe treptat să înțeleagă că noua ei casă ascunde secrete întunecate și înfiorătoare.
Vineri pana Joi 21:35

Băieții buni ajung în Rai

Regia: Radu Potcoavă
Cu: Bogdan Dumitrache, Cosmina Stratan
Gen Film: Comedie, Drama
Durată: 91 min
Rating: AP 12
Dan, 41 de ani, moare într-un accident de mașină. Ajunge în Paradis, o plajă pustie unde vremea e mereu caldă, iar berea mereu rece. Curând, însă, Dan află că nu e singur în acest loc: Laura, fata de care era îndrăgostit în liceu, e și ea aici. Vor reuși, în sfârșit, cei doi să fie împreună?
Vineri pana Miercuri 21:10
Joi 19:10

Les chambres rouges / Camera roșie

Regia: Pascal Plante
Cu: Juliette Gariépy, Laurie Fortin-Babin, Elisabeth Locas, Maxwell McCabe-Lokos
Gen Film: Thriller
Durată: 121 min
Rating: N 15
Cazul foarte mediatizat al criminalului în serie Ludovic Chevalier tocmai a ajuns la proces, iar Kelly-Anne este obsedată. Când realitatea se confundă cu fanteziile ei morbide, ea pornește pe o cale întunecată pentru a găsi ultima piesă din puzzle: înregistrarea video lipsă a unei fete de 13 ani ucise, cu care Kelly-Anne seamănă îngrijorător de mult.
Vineri pana Joi 16:00

Kung Fu Panda 4 3D

Regia: Mike Mitchell, Stephanie Stine
Cu: Jack Black, Jackie Chan, Dustin Hoffman, Bryan Cranston, Awkwafina, Viola Davis
Gen Film: Actiune, Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 99 min
Rating: AG
Urmăriți-l pe Po cum cască ochii în aventurile sale în China antică. Po, ursul panda a cărui dragoste pentru artele marțiale este egalată doar de pofta sa de mâncare.
Dublat: Vineri, Luni pana Miercuri 14:45; 16:10
Sambata, Duminica 12:15; 14:20; Joi 12:20; 16:10
Subtitrat: Vineri, Luni pana Miercuri 19:00
Sambata, Duminica 16:45; Joi 17:00

Beautiful Wedding / Căsătoriți din greșeală

Regia: Roger Kumble
Cu: Virginia Gardner, Dylan Sprouse
Gen Film: Comedie, Romantic, Dragoste
Durată: 105 min
Rating: N 15
Continuând povestea primului film, “Fericirea începe azi”, Abby și Travis se trezesc după o noapte nebună în Vegas căsătoriți accidental. Alături de cei mai buni prieteni ai lor și cu câștigurile de poker de șase cifre ale lui Abby, ei călătoresc în Mexic, unde se bucură de o lună de miere sălbatică și luxoasă. Dar, pe măsură ce haosul îi urmărește la fiecare pas, ei trebuie să decidă dacă ar trebui să rămână împreună – sau dacă această căsătorie este doar un alt dezastru care așteaptă să se întâmple.
Vineri, Luni pana Miercuri 16:50
Sambata, Duminica 14:35
Joi 14:50

Imaginary / Demonul copilăriei

Regia: Jeff Wadlow
Cu: Betty Buckley, DeWanda Wise, Veronica Falcón, Matthew Sato
Gen Film: Horror
Durată: 105 min
Rating: N 15
Când Jessica (DeWanda Wise) se mută înapoi în casa copilăriei sale cu familia, cea mai tânără fiică vitregă a sa, Alice (Pyper Braun), dezvoltă un atașament straniu față de un ursuleț de pluș pe nume Chauncey pe care îl găsește în subsol. Alice începe să se joace cu Chauncey jocuri care, din amuzante și copilărești, devin din ce în ce mai sinistre.
Pe măsură ce comportamentul lui Alice devine de-a dreptul îngrijorător, Jessica intervine doar pentru a-și da seama că Chauncey este mult mai mult decât simplul ursulețul de pluș pe care ea îl credea.
Vineri pana Joi 18:35

Dune: Part Two / Dune: Partea II

Regia: Denis Villeneuve
Cu: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem
Gen Film: Actiune, Aventura, Drama, SF
Durată: 171 min
Rating: N 15
Dune: Partea II explorează călătoria mitică a lui Paul Atreides în timp ce se asociază cu Chani și Fremen pentru a pune la cale răzbunarea împotriva conspiratorilor care i-au distrus familia. În fața alegerii între dragostea vieții sale și soarta universului, el se străduiește să prevină un viitor teribil ce doar el îl poate vedea.
Vineri pana Joi 18:15

Hai, România!

Regia: Claudiu Mitcu
Cu: Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ilie Dumitrescu, Bogdan Stelea, Florin Prunea
Gen Film: Documentar, Sport
Durată: 103 min
Rating: AG
„Hai, România!” spune povestea celei mai vii și intense perioade din fotbalul românesc: anii 1980-2000. Hagi, Ienei, Popescu, Iordănescu – sunt doar câțiva dintre eroii acestui film, care fac dezvăluiri în premieră, își spun trăirile așa cum nu le-au mai spus niciodată până acum.
Vineri pana Joi 13:50

Dolphin Boy / Prietenul meu, delfinu

Regia: Mohammad Kheirandish
Cu: Galip Erdal, Zeynep Kankonde, Özge Yagiz, Selen Ozturk
Gen Film: Animatie, Aventuri, Comedie, Familie, Fantastic
Durată: 95 min
Rating: AG
Delfinul Snowball salvează un băiețel din valuri. De atunci, ei cresc fără griji împreună, încântând viața marină cu trucurile lor amuzante. Dar, într-o zi, pacea micii lor lumi vesele este distrusă de o caracatiță malefică.
Dublat: Vineri, Luni pana Miercuri 11:50

Butterfly Tale 3D / Povestea magică a fluturilor

Regia: Sophie Roy
Cu: Mena Massoud, Tristan D. Lalla, Nagmeh Alaei, Nick Julius Schuck
Gen Film: Animatie, Familie
Durată: 87 min
Rating: AG
O pereche de fluturi rivali formează o prietenie puțin probabilă. Animația îl urmârește pe tânărul fluture pe nume Patrick ce pleacă în aventura vieții sale pentru a-și împlini visul de a zbura, chiar și cu o singură aripă.
Dublat: Vineri, Luni pana Miercuri, Joi 12:50
Sambata, Duminica 12:40

Ne rezervam dreptul de a modifica programul de rulare al filmelor.

Rezervari si bilete: www.inspirecinema.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea