Rămâi conectat

Sport

Olimpia Braşov – CSU Alba Iulia 57-50 | Duș rece pentru echipa condusă de Miroslav Popov

Dan HENEGAR

Publicat

în

Într-o partidă contând pentru etapa a 6-a a Ligii Naţionale de baschet feminin, CSU Alba Iulia a fost învinsă în deplasarea de la Olimpia Braşov, scorCSU Alba Iulia - Danzio Timisoara 3 50-57 (13-18, 14-11, 11-12, 12-16).

Un eșec deloc scontat pentru vizitatoare, ce veneau după 4 victorii la rând, ultima chiar împotriva campioanei CSM Târgoviște.

Cu trei din 4 pătrimi adjudecate, gazdele au reușit o surpriză, după primul sfert Olimpia instalându-se la timona confruntării.

CSU Alba Iulia a suferit a doua înfrângere stagională, precedenta fiind în prima rundă la Sf. Gheorghe. Un duș rece pentru studente care s-au călăuzit parcă după principiul: „două calde (Galați și CSM Târgoviște), alta rece – la Brașov”

S-a ratat 5-a victorie la rând pentru echipa condusă de Miroslav Popov, formaţie care implicit n-a reușit să-i ofere un cadou antrenorului secund George Lăncrănjan, cel care vineri şi-a aniversat ziua de naştere.

*Sonia Ursu – „double-double” împotriva fostei echipe

Pentru CSU au înscris  Sonia Ursu – 11 puncte (și 10 recuperări), Adrienne Webb –   11, Vanessa Abel – 8, Mariah King –  9, Elena Dincă – 5, Stefka Miteva – 2, Marta Fodor – 2, Jelena Antic –  2.

Runda următoare, studentele evoluează acasă, sâmbătă, 31 octombrie cu Universitatea Cluj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea