Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Mijlocașul Marian Târșa, transfer important la CSU Alba Iulia | Programul amicalelor din weekend

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia s-a mișcat rapid după despărțirea de Alexandru Giurgiu, cel care a preferat să plece la concitadina CSM Unirea Alba Iulia, și a realizat un transfer important în poziția de mijlocaș central, respectiv Marian Târșa.

Fotbalistul în vârstă de 25 de ani este deja sub comanda lui Bruno Vienescu, venind de la Rapid Brodoc (Liga 3). Originar din Vaslui, noul echiper al formației universitare are prezențe pe prima scenă (pentru Poli Iași și FC Botoșani), respectiv în eșalonul secund (Academica Clinceni sau Poli Timișoara, până în vară). După despărțirea de Politehnica Iași, în iarna anului 2022, Marian Târșa a activat la două echipe din Liga 3, Vedița Colonești și Metalul Buzău.

Studenții din Cetatea Marii Uniri mai caută un atacant, iar pe lista de achiziții din această iarnă se găsesc B. Minteuan (CSM Zalău), Ouedraogo (ivorian împrumutat de la CFR Cluj), B. Lazăr (albaiulianul împrumutat de la Farul Constanța) și Târșa (ultimul venit), iar înregimentarea lui Stelea (ex-CSM Deva) nu mai este de actualitate. Pe de altă parte au plecat Serebe și Fofana (CFR Cluj), Al. Giurgiu (CSM Unirea Alba Iulia), D. Todoran (Avântul Reghin), Vasinc (Gloria Lunca Teuz Cermei) și portarul D. Maier.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sâmbătă, de la ora 11.00, pe Stadionul „Parc” din Cugir, CSU Alba Iulia susține primul amical al anului, cu conjudețeana Metalurgistul Cugir. În tabăra gazdelor a revenit fundașul Dohotariu, rămânând și juniorul albaiulian G. Gavrilă (CSM Unirea Alba Iulia 2).

Tot sâmbătă, de la ora 13.00, este prevăzută întâlnirea de verificare dintre CS Ocna Mureș și Industria Galda de Jos. Vizitatorii, la primul meci de la preluarea de către antrenorul Adorian Himcinschi, contează și pe mijlocașul Ștefan Grosu (n. 2005), jucătorul under care a semnat un nou contract după ce a fost la un pas să ajungă la Metalurgistul Cugir.

Foto: Liga2.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea