Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Miercuri, ora 17.30, debut cu turul întâi al Cupei României: la Galtiu, CSU Alba Iulia – CSM Unirea Alba Iulia | Metalurgistul Cugir, deplasare la Avrig | CS Ocna Mureș, acasă cu Sănătatea Cluj

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru 4 formații din Alba, trei divizionare terțe și CS Ocna Mureș, echipă retrogradată din Liga 3, miercuri, 2 august, la ora 17.30, cu prilejul turului întâi al Cupei României, este debutul oficial în noul sezon.

La Galtiu, noua locație unde formația universitară își va disputa jocurile interne, este duelul concitadinelor CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia. Amfitrionii și-au restructurat din temelii lotul, iar acest joc reprezintă debutul noului antrenor principal Bruno Vienescu. “Alb-negrii” vor miza pe echipa secundă, o distribuție tânără, condusă de George Țălnar, la care se adaugă Borza și Sebaș (reveniți din cantonamentul de la Câmpulung Muscel), plus nigerianul Abu Gabriel Gaya (19 ani).

Metalurgistul Cugir, poate conjudețeana care a cunoscut cele mai puține modificări de efectiv în această perioadă, are deplasare în Sibiu. FC Avrig a ajuns în această fază după ce a învins în urmă cu două săptămâni pe Industria Galda, o altă reprezentantă a județului, 2-1, în final, în meciul decisiv pentru adjudecarea grupei, trecând ulterior de ASA Tg. Mureș, în finala fazei regionale.

După 3 stagiuni consecutive în Liga 3, un nou început pentru “Soda dragă”, preluată de Romeo Arinar, sprijinit de Ovidiu Maier, în condițiile în care doar Guț a mai rămas din vechiul efectiv. “Virușii verzi”, la care a ajuns Cimpoieșu (fost echipier al ocnamureșenilor), au retrogradat de pe a treia scenă, dar vor fi reprimiți în Liga 3. Francisc Dican a fost instalat antrenor principal, înlocuindu-l pe George Florescu. Liga 3 va debuta în 25/26 august, iar până atunci mai sunt prevăzute alte două tururi în competiția “KO” (9 și 16 august).

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Unirea Ungheni – CS Universitar Alba Iulia, în play-off-ul eșalonului terț

Dan HENEGAR

Publicat

în

Unirea Ungheni (locul 2, 45 de puncte) – CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, în play-off. Gruparea albaiuliană s-a despărțit de antrenorul Bruno Vienescu, iar interimatul va fi asigurat de tandemul Nicolae Ghișa – Raul Unchiaș până la finele campionatului, când va fi instalat Alin Minteuan. CSU este singura […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea