Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – Sănătatea Cluj 3-1 *A treia victorie consecutivă pentru Coroian şi compania

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir - Sanatatea Cluj1Metalurgistul Cugir a întâlnit astăzi pe arena CSO din Cugir pe Sănătatea Cluj, penultima clasată a Seriei a 5-a din Liga a III-a. Elevii antrenaţi de Cristian Coroian s-au impus cu scorul de 3-1 (1-1), prin golurile marcate de Şuteu (29), Goronea (73) şi Şt. Radu (85) pe când golul de onoare al clujenilor a fost marcat de Negrea (24). Cu această victorie, Metalurgistul Cugir a adunat 40 de puncte în clasament, reuşind al 3-lea succes consecutiv.

Deşi partida se anunţa una uşoară pentru cugireni, având în vedere locurile di nclasament pe care le ocupă cele două echipe, meciul nu a fost unul facil, iar „viruşii verzi” le-au pus probleme lui Itu şi colegilor acestuia. Ba mai mult; Sănătatea Cluj a reuşit să deschidă scorul în min. 24 prin Negrea, care a fructificat primul atac al echipei sale şi l-a învins pe Gurincu cu un şut imparabil. Avantajul oaspeţilor nu a durat decât 5 minute, pentru că Şuteu a egalat în min. 29, cu o lovitură de cap, fiind ajutat şi de portarul advers care a scăpat balonul din braţe. Rezultatul de egalitate s-a păstrat pe tabelă până în min. 73, când Goronea a marcat un eurogol şi a majorat scorul pentru Metalurgistul Cugir, care a controlat întreaga partidă. Tabela a fost închisă în min. 82, când Şt. Radu a punctat pentru 3-1, acesta profitând de o neatenţie în defensiva adversă după un şut deviat, plasând uşor balonul în poartă.

*Bogdan Petric: „Ne aşteptam la un meci dificil”

Bogdan Petric, directorul sportiv al echipei Metalurgistu lCugir este fericit pentru cele 3 puncte câştigate ş ia precizat că întrec colectivul formaţiei de sub Drăgana se astepta la o reprezentaţie puternică a „viruşilor verzi”. „Ne aşteptam la un joc dificil însă până la urmă  important este că am câştigat cele 3 puncte. Sănătatea este o echipă care a fost învinsă în min. 91 de liderul FCM Baia Mare şi astăzi s-a dovedit o nucă tare. Mulţumim spectatorilor care din nou au fost alături de noi în număr destul de mare”, a precizat Bogdan Petric.

*Cristian Coroian: „Am câştigat, dar prestaţia a lăsat de dorit”

Tehnicianul celor de la Metalurgistul Cugir, Cristian Coroian nu a fost mulţumit de evoluţia elevilor săi, însă a ţinut să îi felicite pe aceştia pentru cele 3 puncte câştigate. „Am câştigat un meci important deşi am jucat slab şi am marcat 3 goluri norocoase. Spre deosebire cu partica contra celor de la Zalău nu am fost concentraţi la joc şi ne-am trezit conduşi pe tabelă. Este a treia victorie consecutivă, dar astăzi prestaţia noastră a lăsat de dorit. I-am mai dat o şansă lui Cîrstean prin prisma calităţilor pe care le are, a revenit lângă noi şi sper să fi învăţat din greşeli. M-a surprins prezenţa lui Alex Păcurar în distribuţia adversă, fotbalist care, cred eu mai are un cuvânt de spus la nivelul Ligii I”Tehnicianul celor de la Metalurgistul Cugir, Cristian Coroian, a afirmat Cristian Coroian, antrenorul Metalurgistului Cugir.

*Experimentatul Alex Păcurar, în distribuţia „viruşilor verzi”

La Sănătatea Cluj a debutat contra Metalurgistului Cugir un fotbalist cu state vechi pe prima scenă a fotbalului din România. Alex Păcurar, jucător cu un CV de invidiat a jucat astăzi, primul meci pentru echipa din Liga a III-a. Acesta a îmbrăcat pentru prima dată tricoul „viruşilor verzi” după ce şi-a trecut în cont echipe precum U Cluj, Dinamo Bucureşti, Gloria Bistriţa, Pandurii Tg. Jiu, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti sau CSKA Sofia.

Metalurgistul Cugir (antrenor Cristian Coroian): Gurincu – Bold (77, Necşulescu), Itu, Gugu, Şt. Radu, Neagu, Ispas (35, Negru), Olteanu, Şuteu (65, Tăban), Iovănescu (55, Cîrstean), Goronea. Rezerve: Lăncrănjan –  Kilin, Pîntea.

Sănătatea Cluj (antrenor Marius Semeniuc): Tudoran – Balatici, Crişan, Chis, Siecoban, Lupu, B. Cristea, Vescan, Ţene, Al. Păcurar, Negrea. Rezerve: Bencze – Domuţa, Nicula, Horgoş.

[nggallery id=388]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea