Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir, reunire pe 10 iulie | A plecat Haj, a venit Buzducea (Retezatul Hațeg)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir este prima echipă din Alba care se reunește, întâiul antrenament al verii fiind fixat în după-amiaza zilei de luni, 10 iulie.

“Roș-albaștrii” au profitat de retragerea Retezatului Hațeg din Liga 3 și l-au înregimentat pe mijlocașul Robert Buzducea (25 de ani), existând posibilitatea ca și un alt coechipier al acestuia să fie prezent sub Drăgana (atacantul Alexandru Marcu, fost la Retezatul, va susține probe la CSM Unirea Alba Iulia). În 15 iulie, cugirenii au meci de verificare, cu FC Lopadea Nouă (echipă promovată în Liga 4), următoarea întâlnire amicală fiind cu divizionara secundă CSC Șelimbăr (22 iulie). În program sunt prevăzute dublele cu nou-promovata ACS Mediaș (29 iulie și 19 august) și Jiul Petroșani (5 și 12 august), în acest interval fiind și clasicul cantonament centralizat la domiciliu.

La reunire mai sunt așteptați tineri jucători de la formația secundă a FCU Craiova 1948, echipă unde a activat timp de 7 luni Dragoș Bănică (revenit în staff-ul lui Lucian Itu), dar și albaiulianul Ciprian Selagea (la final de contract, implicat ca antrenor la Optimum Alba Iulia)

În privința lotului de jucători, va rămâne încă un sezon atacantul Ionuț Cârloanță (împrumutat de la CSC Șelimbăr), noutățile propriu-zise numindu-se Alexandru Kiraly (ex-CS Ocna Mureș) și Gheorghe Hăprianu (LPS Sebeș, jucător under). În schimb, Paul Haj și-a încheiat colaborarea cu Metalurgistul Cugir, după un an și jumătate. Mijlocașul din anul 2003 a încheiat capitolul “under”, este student la Cluj-Napoca și ar intenționa să se aplece spre terminarea studiilor superioare (o posibilă destinație ar fi Viitorul Sântimbru, sub comanda lui Adrian Bicheși). Pe de altă parte Mario Boldea (tot la final de contract, oferte de la CS Municipal Unirea Alba Iulia și echipe din Liga 2), este în cantonament centralizat cu divizionara secundă Gloria Buzău


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat remarcabil: atleta Denisa Komives (CSȘ Blaj), două medalii de aur la Under 16, cu PB!!! Rezultate remarcabile realizate de talentata atletă Denisa Maria Komiveș, care a cucerit două medalii de aur la Campionatele Naționale Under 16, în probele de 1500 de metri și 800 de metri, în ambele rânduri sportiva realizând PB, în cursele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea