Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir – Millenium Giarmata 3-1 (1-0) | Victorie pentru „Toamna cugireană” și tabelă electronică inaugurată cu trei puncte

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Partida de pe “Arena Cugir” (cu o nouă tabelă electronică în dotare, inaugurată cu acest meci!), dintre Metalurgistul și Millenium Giarmata, contând pentru runda a 4-a a Seriei a 4-a, s-a încheiat cu victoria trupei lui Călin Moldovan, scor 3-1 (1-0), goluri marcate de Șaucă (43), Dicu (52) și Dican (76), respectiv Stupu (72)

Întâlnirea disputată în prezența a peste 500 de spectatori a avut conotații aparte, date de faptul că în localitatea de sub Drăgana se desfășoară în acest weekend a 21-a ediție a festivalului “Toamna Cugireană”, în fapt zilele orașului.

*Marian Buruiană, debut la 15 ani!

Doi dintre juniorii gazdelor, Dicu și Dican au punctat în premieră în Liga a 3-a, al doilea preluând ștafeta golului de la primul, pe care l-a înlocuit, pe final consemnându-se și debutul lui Marian Buruiană (15 ani!), un junior local, în eșalonul terț. Acesta a câștigat în aprilie, selecția “Performanța are viitor” de sub Drăgana, în prezența lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, fiind inclus în efectivul deplasat la Barcelona.

*1-0, MIN. 43: ȘAUCĂ a deschis scorul, marcând pentru a doua etapă la rând, cu un șut din 10 metri

*2-0, MIN. 52: DICU a marorat avantajul, reluare cu capul din 6 metri, după un corner de pe dreapta executat de Vaștag

*2-1, MIN. 72: STUPU înscrie din 8 metri, după o bâlbâială, iar la faza următoare oaspeții rămân în inferioritate prin eliminarea lui Buzdugan (73).

*3-1, MIN. 76: DICAN este al doilea junior ce înscrie pentru gazde, din 6 metri, după centrarea lui Șaucă

*Călin Moldovan: „Un succes cât de poate de concludent”

Îi felicit pe jucători pentru victorie, una cât de poate de concludentă. Încă păcătuim la finalizare, am ratat nepermis, dar rămân cele trei puncte cucerite. Un succes pentru oraș, pentru suporterii care au fost alături de noi, inaugurând tabela electronică cu un succes„, a menționat Călin Moldovan.

Prima parte dominată de gazde ce au lovit în două rânduri barele, prin Necșulescu (17) și Șaucă (40). Și la reluare, o nouă bară B. Lemac (66)

Amfitrionii au suflat și-n iaurt înaintea acestei dispute, amintindu-și episodul de acum trei ani, când tot de “Toamna Cugireană”, Millenium Giarmata a reușit marea surpriză la Cugir, o remiză, 2-2, revenind de la 0-2 în actul secund!

Echipele de start:

Metalurgistul: Crivăț – Dohotariu, I. Tătaru, Itu, M. Neagu – Șaucă (89, Buruiană), Vaștag, L. Tudor (55, B. Lemac), Dicu (73, Dican) – Necșulescu –  Făgărășanu (71, Șuteu); rezerve N. Bănică, Copiluși, Vîjdea. Antrenori Călin Moldovan și Lucian Itu.

Giarmata: Narita – Sporin, Cochintu, Stupu, Olteanu, Buzdugan, Andreici, Fertu, Rosenblum, Ochea, Beloescu. Pe banca: Trifon – Gavruta, Gavrilă, Popan, Damian, Gînju, Ciubutariu. Antrenor: Viorel Visa


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea