Metalurgistul Cugir, deplasare în fieful formației secunde a “găzarilor” din Mediaş

Paul Voicu - Primar 2020

Programarea face ca echipa secundă a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaș să dispute trei din primele 4 întâlniri oficiale în compania conjudețenelor. În runda inaugurală Performanța Ighiu a învins 4-0 la Dumbrăveni, a fost deplasarea la Recea (1-2) și vin la rând, la interval de câteva zile, duelurile cu Metalurgistul Cugir (vineri, 23 martie, de la ora 15.00) și Unirea Alba Iulia (miercuri, 28 martie, ora 15.00), ambele pe teren propriu.

Cum campionatul Ligii 1 este întrerupt pentru amicalele naționalei, este de așteptat ca în distribuția “găzarilor” să apară câțiva dintre componenți lotului lui Cristi Pustai, o dificultate în plus pentru “albaneze”.

ELIT

Gruparea de sub Drăgana, în criză de efectiv, mizează pe Negrescu – revenit, dar va absenta M. Neagu – suspendat, după acest joc “roș-albaștrii” având parte de trei jocuri consecutive pe teren propriu: FC Avrig (marți, 27 martie), Fotbal Comuna Recea (vineri, 30 martie) și Performanța Ighiu (în Vinerea Mare, 6 aprilie). Gaz Metan Mediaș II este în criză de rezultate, cu doar două remize în ultimele 9 dispute și două înfrângeri în 2018, iar cugirenii au două egaluri în retur. “În primul rând contează foarte mult care vor fi condițiile meteo la ora jocului, iar pentru noi datele problemei sunt aceleași chiar dacă adversarii beneficiază de «întăriri» de la prima echipă. Încercăm să jucăm, să scoatem maximum și să obținem prima victorie din primăvară”, a spus antrenorul Călin Moldovan.

Mihail David - 2020

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...