Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Metalurgistul Cugir, deplasare în fieful formației secunde a “găzarilor” din Mediaş

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Programarea face ca echipa secundă a prim-divizionarei Gaz Metan Mediaș să dispute trei din primele 4 întâlniri oficiale în compania conjudețenelor. În runda inaugurală Performanța Ighiu a învins 4-0 la Dumbrăveni, a fost deplasarea la Recea (1-2) și vin la rând, la interval de câteva zile, duelurile cu Metalurgistul Cugir (vineri, 23 martie, de la ora 15.00) și Unirea Alba Iulia (miercuri, 28 martie, ora 15.00), ambele pe teren propriu.

Cum campionatul Ligii 1 este întrerupt pentru amicalele naționalei, este de așteptat ca în distribuția “găzarilor” să apară câțiva dintre componenți lotului lui Cristi Pustai, o dificultate în plus pentru “albaneze”.

Gruparea de sub Drăgana, în criză de efectiv, mizează pe Negrescu – revenit, dar va absenta M. Neagu – suspendat, după acest joc “roș-albaștrii” având parte de trei jocuri consecutive pe teren propriu: FC Avrig (marți, 27 martie), Fotbal Comuna Recea (vineri, 30 martie) și Performanța Ighiu (în Vinerea Mare, 6 aprilie). Gaz Metan Mediaș II este în criză de rezultate, cu doar două remize în ultimele 9 dispute și două înfrângeri în 2018, iar cugirenii au două egaluri în retur. “În primul rând contează foarte mult care vor fi condițiile meteo la ora jocului, iar pentru noi datele problemei sunt aceleași chiar dacă adversarii beneficiază de «întăriri» de la prima echipă. Încercăm să jucăm, să scoatem maximum și să obținem prima victorie din primăvară”, a spus antrenorul Călin Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea