Rămâi conectat

Sport

Metalurgistul Cugir aniversează 75 de ani *Sâmbătă, spectacol fotbalistic de gală sub Drăgana

Dan HENEGAR

Publicat

în

Metalurgistul Cugir 1Sâmbătă, 20 septembrie, pe Stadionul „CSO” Cugir se va derula un eveniment de marcă. Tocmai când în localitate se desfăşoară zilele oraşului sub forma festivalului „Toamna Cugireană”, pe arena de sub Drăgana, echipa de rezonanţă a urbei, Metalurgistul Cugir, aniversează 75 de ani, într-o sărbătoare de suflet, la care intrarea este liberă.

*Meci între fostele glorii

Mai întâi, de la ora 17.00 se dispută partida oficială dintre Metalurgistul Cugir şi CS Iernut, contând pentru etapa a 4-a a Ligii a 3-a, iar la finele confruntării urmează o întâlnire cu vremurile de altădată. Peste 40 de fotbalişti care au scris istorie în „roşu-albastru” vor fi prezenţi la stadion, vor îmbrăca din nou echipamentul, vor intra iar în vestiar şi se vor revedea pe terenul atât de drag. Majoritatea fostelor glorii ce au activat în aceste 7 decenii şi jumătate la Metalurgistul (perioada 1939-2004), oferind momente de neuitat, cei care au pus Cugirul pe harta fotbalului românesc, se vor aduna iarăşi în iarbă. Diferite generaţii de jucători se vor întâlni într-o partidă de gală, un eveniment dedicat împlinirii a 75 de ani „de Metalurgistul Cugir”. Alături de domnul Tudor Vătafu (un important component al divizionarei B din perioada 1978-1985), la apelul momentului aniversar se vor regăsi jucători semificativi, dar şi conducători sau apropiaţi ai echipei cugirene (Ioan Dobocan şi Nicolae Moraru). Fără a avea pretenţia de a fi o prezentare completă, în cele ce urmează vă oferim, într-o ordine aleatorie, numele unora dintre cei care vor juca din nou fotbal pentru Metalurgistul, după multă vreme: Şai, Kilin, Iovănescu, Dobrai, Mihalcic, Iulică Moldovan, Costică Moldovan, Stanciu, Mircea Iosif, Doru Popa, Giulvezan, Gh. Vasile, Mitracu, M. Pătran, Ţimpea, Romu Mihai, Puiu Mărginean, Ioan Drăghici, Natrapei, Ciutrilă. Felicitări pentru iniţiativa de suflet, care încearcă să reînvie vremurile de glorie printr-un „remember” translatat în prezent.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea