Metalurgistul Cugir a intrat în cantonament la domiciliu | L. Tudor a revenit la antrenamente, Negrescu – tot absent nemotivat

Metalurgistul Cugir a intrat în cantonament la domiciliu, sub Drăgana, după victoria din primul amical estival, 4-2 la Ocna Mureș.

“Roș-albaștrii” vor bifa câte două antrenamente zilnice, până în 3 august, când este prevăzut un joc de verificare cu Sănătatea Cluj, ritmul fiind întrerupt sâmbătă, 28 iulie, cu un meci amical, tot pe teren propriu, cu FC Hunedoara. Antrenorul Călin Moldovan a renunțat la juniorii Ungur și R. Jeler, la antrenamente fiind însă un alt tânăr R. Dicu (mijlocaș, FC Voluntari), ce va fi testat în perioada următoare, plus fotbaliștii din localitate Iordache (portar) și Vîjdea (fundaș). Dacă mijlocașul L. Tudor a revenit la pregătire (are oferte de la Ripensia Timișoara și Pandurii Tg. Jiu), în schimb absent nemotivat rămâne fundașul Negrescu, ce nu s-a prezentat deloc la gruparea terță cu care este sub contract.

Noutățile Cugirului sunt I. Tătar, Necșulescu, Vaștag, G. Goronea și B. Lemac, iar sub observație rămân Stanciu (junior, CFR Simeria), Mihaiu (Spania, ligile inferioare), Dican (junior, CSM Rm. Vîlcea), căutându-se în continuare fotbaliști Under 19, un posibil nume fiind Petruse (Performanța Ighiu).

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...