Rămâi conectat

Sport

Liga a IV-a, Rapid CFR Teiuș – Viitorul Sîntimbru 0-5 (0-3) | Hat-trick Chişu, gol juniorul Roşu, dar oaspeţii au fost la un pas să piardă meciul!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

rapid-teius-viitorul-sintimbru-21În partida de deschidere a etapei a 9-a a Ligii a IV-a, Rapid CFR Teiuș – Viitorul Sîntimbru scor 0-5 (0-3), goluri marcate de Pisoiu (13 penalty), Chişu (24, 36, 59) şi juniorul A. Roşu (90) – la prima reuşită în al 4-lea eşalon pentru talentatul jucător.

Dacă pe teren vizitatorii nu au avut deloc emoţii, diferenţa de valoarea fiind evidentă, în schimb neglijenţa putea să-i coste dur pe sântimbreni! Asta întrucât spre finalul jocului antrenorul Alexandru Kalanyos a omis faptul că a efectuat toate cele 4 modificări şi se pregătea să mai efectueze o dublă înlocuire!

*Preşedintele Adrian Hulea şi juniorul Andrei Roşu

Noroc cu intervenţia energică a preşedintelui Adrian Hulea, care l-a atenţionat de la distanţă pe antrenor, evitând practic un dezastru pentru echipa sa, care a câştigat fără emoţii pe teren, însă a riscat pentru câteva clipe un 0-3 la „masa verde”. Altfel, sântimbrenii se remarcă prin miza pe juniori, Andrei Roşu marcând în premieră la acest nivel, după ce în urmă cu câteva etape acest lucru l-a reuşit Andrei Crăciun, un lucru lăudabil.

[nggallery id=2896]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea