Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – Millenium Giarmata 2-2 (2-0) | Echipa de sub Drăgana, pas fals după ce a condus cu 2-0!

Venită după două rezultate negative, Metalurgistul Cugir a ratat a treia victorie în acest sezon în Liga a 3-a, remizând acasă cu Metalurgistul Cugir-Magura Cisnadie19Millenium Giarmata, scor 2-2 (2-0).

Golurile trupei lui Opric au fost marcate de Necșulescu (23) și Piko (43, fază la care oponenţii au reclamat ofsaid). Rezultatul este cu atât mai dezamăgitor, cu atât mai mult cu cât la Cugir se desfășoară acum „Toamna Cugireană”, în fapt zilele orașului.

*Opric: „E un rezultat rușinos”

După pauză Beloescu (min. 65) a redus diferența, iar Dobra a egalat, stupefiant în minutul 73, amândoi marcând din postura de rezerve! „Am făcut o primă repriză bună, iar după pauză am uitat să mai jucăm. În actul secund am arătat ca o echipă mică, în condițiile în care au întâlnit un adversar foarte modest. Dacă ne respectam, și dacă ne trezeam noaptea la 12 trebuia să-i batem„, a spus necăjit Marius Opric.

*Rezultat șocant

Cugirenii au dat cu piciorul la două puncte mari, fiind de nerecunoscut după pauză. Bănățenii aveau un singur punct, dar au reușit să dea lovitura sub Drăgana și să încurce planurile unei echipe considerată favorită, dar care a capotat nepermis. Cugirul a lovit în actul întâi de 4 ori bara, prin Necșulescu, Goronea – de două ori și un adversar la un pas de autogol.

*Pahone: „N-avem nicio scuză”

Am jucat prima repriză, dar am căzut după pauză. N-avem nicio scuză pentru acest pas greșit, deși am avut 4 bare. Care nu joacă cu sufletul pentru echipă și pentru Cugir, pot să plece„, s-a revoltat președintele Ciprian Pahone.

Pentru gazde au evoluat: Dragotă – Bold (85, Tăban), Goșa, Șt. Radu, Huțanu, Chelaru (75, L. Moldovan), Piko, Necșulescu (81, Itu), G. Goronea (69, Cîrstean), I. Radu, Ghergar; rezerve Tiut – Afrapt, Neagu.

Millenium: D. Luca – Soare, Leuca, Gaiță, Corlățeanu, Ciobănică, Al. Costea, M. Olariu, F. Olariu, Diara, M. Domșa; rezerve M. Mihai, Ad. Kalanyos, An. Dobra, Molcuț, Buzdugan, Beloescu, Garba.

În runda următoare, formaţia de sub Drăgana va juca tot pe teren propriu, cu Minerul Motru.

Dan HENEGAR

2 Comentarii

performanta 20 septembrie 2015 at 10:53

echipa nu a jucat nimic repriza a doua si tu faci schimbari abia din min 75!!!!!cred ca ai atipit fiind obosit dupa nunta….ori nu prea ai treaba cu fenomenul!!

antiperformanta 20 septembrie 2015 at 14:14

Schimbările la cugir le face pahone în tandem cu popa

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...