Rămâi conectat

Sport

Liga a 3-a, Metalurgistul Cugir – Millenium Giarmata 2-2 (2-0) | Echipa de sub Drăgana, pas fals după ce a condus cu 2-0!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Venită după două rezultate negative, Metalurgistul Cugir a ratat a treia victorie în acest sezon în Liga a 3-a, remizând acasă cu Metalurgistul Cugir-Magura Cisnadie19Millenium Giarmata, scor 2-2 (2-0).

Golurile trupei lui Opric au fost marcate de Necșulescu (23) și Piko (43, fază la care oponenţii au reclamat ofsaid). Rezultatul este cu atât mai dezamăgitor, cu atât mai mult cu cât la Cugir se desfășoară acum „Toamna Cugireană”, în fapt zilele orașului.

*Opric: „E un rezultat rușinos”

După pauză Beloescu (min. 65) a redus diferența, iar Dobra a egalat, stupefiant în minutul 73, amândoi marcând din postura de rezerve! „Am făcut o primă repriză bună, iar după pauză am uitat să mai jucăm. În actul secund am arătat ca o echipă mică, în condițiile în care au întâlnit un adversar foarte modest. Dacă ne respectam, și dacă ne trezeam noaptea la 12 trebuia să-i batem„, a spus necăjit Marius Opric.

*Rezultat șocant

Cugirenii au dat cu piciorul la două puncte mari, fiind de nerecunoscut după pauză. Bănățenii aveau un singur punct, dar au reușit să dea lovitura sub Drăgana și să încurce planurile unei echipe considerată favorită, dar care a capotat nepermis. Cugirul a lovit în actul întâi de 4 ori bara, prin Necșulescu, Goronea – de două ori și un adversar la un pas de autogol.

*Pahone: „N-avem nicio scuză”

Am jucat prima repriză, dar am căzut după pauză. N-avem nicio scuză pentru acest pas greșit, deși am avut 4 bare. Care nu joacă cu sufletul pentru echipă și pentru Cugir, pot să plece„, s-a revoltat președintele Ciprian Pahone.

Pentru gazde au evoluat: Dragotă – Bold (85, Tăban), Goșa, Șt. Radu, Huțanu, Chelaru (75, L. Moldovan), Piko, Necșulescu (81, Itu), G. Goronea (69, Cîrstean), I. Radu, Ghergar; rezerve Tiut – Afrapt, Neagu.

Millenium: D. Luca – Soare, Leuca, Gaiță, Corlățeanu, Ciobănică, Al. Costea, M. Olariu, F. Olariu, Diara, M. Domșa; rezerve M. Mihai, Ad. Kalanyos, An. Dobra, Molcuț, Buzdugan, Beloescu, Garba.

În runda următoare, formaţia de sub Drăgana va juca tot pe teren propriu, cu Minerul Motru.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea