Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Liga 3, ediția 2022/2023: divizionarele terțe din Alba tot în Seria 9, cu… Corvinul Hunedoara, dar fără Gloria Bistrița!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Metalurgistul Cugir, CS Ocna Mureș, CS Municipal Unirea Alba Iulia (FRF a aprobat joi cesionarea dreptului de participare de la AFC Unirea 1924 Alba Iulia) și nou-promovata CS Universitatea Alba Iulia vor activa în ediția 2022/2023 în Seria 9 a Ligii a 3-a!

Componența seriilor urmează se fie votată în această după-amiază în cadrul Comitetului Executiv al Federației Române de Fotbal, pentru ca mâine dimineață să fie întocmit țintarul viitorului campionat, ce va debuta peste o săptămână, în 26/27 august.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Alături de cele 4 reprezentante ale Albei, în componența seriei vor mai activa Corvinul Hunedoara (o surpriză, toată vara vehiculându-se varianta ca hunedorenii să fie repartizați în altă serie), două grupări din Cluj (Viitorul Cluj și Sănătatea Cluj) și alte 3 din Mureș (Unirea Ungheni, Avântul Reghin și ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE).

Se remarcă, prin comparație cu ediția anterioară, că nu se mai regăsește în acest format Gloria Bistrița-Năsăud (ce și-a enunțat ferm dorința de promovare, sub comanda uniristului Adrian Falub) – trimisă în Seria 10 și Sticla Arieșul Turda (a retrogradat, a fost reprimită, însă apoi a anunțat că se înscrie în Liga 4), noutățile numindu-se CSU Alba Iulia și ACS Tg. Mureș 1898-Marosvásárhelyi SE (ambele debutante în eșalonul terț, după ce au trecut de barajele de promovare).

Alte surse presupuneau de curând că în Seria 9 vor fi AFC Odorheiu Secuiesc (Harghita) și cele două formații din Bistrița (Gloria și Silvicutoru Maieru),  dar se anticipa și o configurație cu 3 echipe din Cluj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea