Rămâi conectat

Sport

La Simeria, CS Hunedoara – Metalurgistul Cugir 3-0 (1-0) | Test cu gândul la barajul de promovare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În penultima rundă a play-off-ului Seriei a 9-a a eșalonului terț, la Simeria a fost duelul primelor două clasate CS Hunedoara și Metalurgistul Cugir, formații aflate cu gândul la barajul de promovare.

O normă hunedoreană în acest joc fără nicio miză.

*1-0, MIN. 28: L. BUȘ a deschis scorul la o fază în care a fost implicat și A. Roșu, după o minge lungă, o preluare în centrul careului, urmată de o finalizare în forță

*2-0, MIN. 63: HERGHELIGIU a transformat un penalty, obținut tot de el, în duel cu Vlădia

*3-0, MIN. 69: L: BUȘ, finalizare din 2 metri, la pasă perfectă P. Simon.

Prima mare ocazie de gol a reprizei secunde, Herghelegiu (58), a parat R. Opric

Oaspeții nu-l au pe bancă pe antrenorul Lucian Itu, plecat la Baia Mare pentru a vedea oponenta din barajul de promovare, în meciul Minaur Baia Mare – CAO Oradea 0-2 (0-2). „Cred că am deslușit ceva din jocul adversarilor la baraj. Contează foarte mult să vezi un meci pe viu. Din datele pe care le deținem, Baia Mare nu a apelat la serviciile a doi jucători de bază, Chinde și Ciocan”, a punctat Lucian Itu.

La eroarea lui Lefter, la o pasă înapoi trimisă de Jairo, mingea a lovit bara (11). Șut Hergheligiu (13) a parat Opric. Șut în diagonală Al. Rus, a respins Lefter (38)

Cu sacii deja în căruță, respectiv calificate la barajul de promovare în eșalonul secund, combatantele au parte de un test fără importanță în configurația ierarhiei, fiind cu gândul la dublele din 25 și 28 mai, cu CAO Oradea (hunedorenii) și Minaur Baia Mare (cugirenii), reprezentantele Seriei a 10-a.

Echipe:

CS Hunedoara: Lefter – F. Iacob, Garutti (71, A. Vlad), Jairo/cpt, Bedea (46, Al. Mogoș) – Neacșa (71, Trășcan), Bradu (60, P. Simon), L. Buș – Hergheligiu, Arnăutu (60, Giura), Roşu; rezerve Mociu, R. Cristian, Mitran, A. Dumitru, Pocioran. Antrenor: Florin Maxim

Metalurgistul: R. Opric – Al. Rus (46, Haj), Vlădia, Dohotariu, Șuteu – Șaucă/cpt, Boldea, Udrea, Nicula (77, Andriuc) – Selagea (88, S. Itu), Cocan (68, L. Contra); rezerve Perjeriu, M. Neagu, N. Bănică. Antrenor Lucian Itu.

Arbitri Cl. Gatin, M. Talpoș, Al. Gherman (toți Timișoara) Observatori M. Marcu (Oradea), V. Rad (Arad)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea