Rămâi conectat

Monden-Clubbing

JOI: Jubileul, cu Skepsis, la Alba Iulia. Spectacolul după una din piesele lui Cehov, la Casa de Cultură a Studenților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

JOI: Jubileul, cu Skepsis, la Alba Iulia. Spectacolul după una din piesele lui Cehov, la Casa de Cultură a Studenților

Compania de teatru Skepsis vă invită joi, 29 februarie 2024, ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților Alba Iulia, la spectacolul „Jubileul” – un spectacol realizat după una din piesele într-un singur act semnate de A.P.Cehov. 

JUBILEUL este unul din cele mai îndrăgite spectacole de comedie din repertoriul cu Skepsis. Situația evoluează în jurul lui Kuzma Nikolaevici, un funcţionar al unei bănci dintr-un oraș de provincie, care se străduiește să termine la timp un raport important pentru Directorul instituției. Situația băncii urmează a fi prezentată în fața unei comisii a Consiliului Băncii și Directorul dorește să organizeze și un banchet pentru prietenii săi din elita societății.  Tensiunea se acumulează treptat și pe măsură ce timpul trece, biroul se transformă într-o bombă cu ceas gata să explodeze în orice moment.

”Este un spectacol în care se pot gusta poate cel mai bine acele trăsături specifice stilului și abordării specifice trupei noastre: notele de satiră, ironia fină, jocul dezinvolt și elementele de actualitate.  Premiera spectacolului a avut loc cu peste 15 ani în urmă și de atunci îl jucăm an de an, la cererea publicului nostru, căruia îi mulțumim pentru fidelitate !” – Viorel Cioflică.

Biletele (20 lei pt adulți; 10 lei pt studenți și pensionari; 5 lei pt copii) pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de Luni, 26.02.2024, între orele 09.00-15.00 și până Joi, 29.02.2024 până la ora 18.30. Fondurile obținute astfel sunt direcționate exclusiv spre susținerea proiectului cultural „Stagiunea cu Skepsis 2024”, desfășurat de Grupul Skepsis pentru Alba Iulia.

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2024 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia; Muzeul Național al Unirii Alba Iullia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 12-18 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Abigail Avanpremiera Regia: Matt Bettinelli-Olpin, Tyler Gillett Cu: Kathryn Newton, Dan Stevens, Kevin Durand, Giancarlo Esposito, Alisha Weir, Matthew Goode Gen Film: Horror, Thriller Durată: 95 min Rating: N 15 După ce niște infractori […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea